søndag, mai 22, 2011

Billy Grahams barnebarn leder tusenvis til Kristus

Se nøye på bildet! Det er vel ingen tvil som at William Franklin Graham IV slekter på sin bestefar, Billy Graham. Denne helgen preker 36 åringen på Jersey Shore, nøyaktig samme sted som Billy Graham gjorde det i 1955 da han var på samme alder!

William Franklin eller Will som han kalles har allerede forkynt evangeliet for 50.000 mennesker. Denne helgen vil tusener høre evangeliet forkynt av den brennende evangelisten.

Han ligner både sin far, Franklin, og sin bestefar, Billy, i måten han forkynner evangeliet på. Men forøvrig er innpakningen i møtene litt annerledes hva musikkstil angår.

Will talte med sin bestefar forrige helg. Da kom han hjem fra møtekampanjer i Australia og Filippinene og ville gi bestefar, som lå på sykehuset med lungebetennelse, en liten rapport om hva som hadde skjedd. Dernest ønsket han å fortelle Billy Graham om helgens møter som sikkert brakte frem gode minner for den aldrende verdensevangelisten. Og, som Will Graham sier:

"Jeg ville bare sitte ned og snakke med ham. Du vet han er bestefaren min, og jeg ønsket å dele hjertet mitt med ham."

Det største ønsket Will Graham har innfor denne helgen er at kristne skal ta med seg sine ikke-kristne venner og komme for å høre evangeliet forkynt.

Ingen kommentarer: