fredag, mai 06, 2011

AUF viser en skremmende ensretting - vi må forberede oss på forfølgelse

Forslaget fra Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) viser hvor fundamentalistisk og religionsfiendtlig Arbeiderpartiets ungdomspolitikere tenker. Nå vil de forby alle religiøse skoler.

Men uventet er det ikke. Anledningen til å ytre seg i sakens anledning kom da det ble kjent at en fundamentalistisk iman støtter halshugging som en normal reaksjon på at muslimer ikke vil faste. Da klemmer AUF til med det som de har brent inne med en stund: Nå kan vi endelig slå til også mot de kristne friskolene! Hatet mot den kristne tro er åpenbart sterkt til stede hos sentrale AUF'ere, og når anledningen byr seg, så var dette muligheten til å la hatet få et uttrykk. AUF lederen var ikke i tvil på TV i går kveld: Han visste om flere kristne skoler som utttrykte meninger som ikke er politisk korrekte for AUF. Ungdomsorganisasjonen står for en skremmende ensrettig. Her er det staten som skal bestemme! Og de skal bestemme over barna og deres foreldre. Det er som om man kjenner igjen gufset fra gammelkommunistene i Sovjet-tiden.

Som kristne - og særlig de som vil så for radikal kristen tro - må vi nok forberede oss for en tid hvor ekstreme krefter i det norske samfunnet (les AUF og andre), som vil motarbeide alt som smaker av evangelisk kristen tro og det vil også kunne innebære forfølgelse.

Se også:

http://www.vl.no/samfunn/article127974.zrm

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er tiden da vi skal innvie hjertene våre til den hellige Gud og akte alt annet som søppel for å få eie Jesus.

Fortsett å elsk ham, Gud velsigne deg =)

Hans

Unknown sa...

Ja, vi kan nok vente oss litt av hvert fra AUF og likesinnede i tiden fremover. Men alt sammen er nøye avveid og tilrettelagt av Herren selv.

Takk for at du står opp og utgjør en forskjell under det mening- og enighetsdiktaturet som AUF og likesinnede forsøker å innføre i Norge. De har kommet ganske langt i denne prosessen, så det er bra det er folk som sier i fra.

Denne videoen er også et godt bidrag i kampen for frihet for tanke og ord: http://vimeo.com/15601506

Kim sa...

Hei.
Jeg er faktisk AUF'er, eller var. (Meldte meg ut i dag). Ikke pga denne saken her, men jeg er uansett enig med deg. Selv om en Imam er ekstrem, så er det litt drøyt å forby alt. Det kan nok hende at en del kristne skoler også forkynner ting som ikke er bra, men det er ekstremt å da velge å tøyle alle former for religiøse skoler. Jeg er ikke kristen, men for at folk skal få ha sin tro. Heldigvis kan jeg nok forsikre deg om at AUF aldri vil vinne igjennom med dette forslaget.

Bjørn Olav sa...

Takk, Kim, for innlegget og for den raushet du viser i møte med andre menneskers tro og overbevisning.