mandag, mai 16, 2011

Monastisk - ny blogg som omhandler vårt arbeid med retreater og seminarer

Som jeg har skrevet om tidligere på denne bloggen har jeg lenge hatt planer om å lage en egen blogg som presenterer vårt arbeid med retreater og seminarer. Det er hermed gjort. Den nye bloggen heter Monastisk og har følgende adresse:

http://www.monastisk.blogspot.com

I presentasjonen av den nye bloggen heter det:

"Denne bloggen er viet vårt arbeid med retreater, seminarer og bøker og vil også være et sted hvor du finner artikler av oppbyggelig art om den tidlige kirken, ørkenfedrene, om både den tradisjonelle klosterbevegelsen og den nymonastiske, om bønn og disippelskap. Av og til vil du også finne bokomtaler og gjesteskribenter."

Denne bloggen vil fortsette som før med daglige oppdateringer, og vil inneholde mye nyhetsstoff og undervisningsartikler som ikke direkte berører vårt økumeniske arbeid. Jeg håper jo du vil finne begge bloggene nyttige. Den nye bloggen "Monastisk" vil ikke oppdateres så ofte som denne bloggen, som har flere daglige oppdateringer. Hver gang det legges inn en ny artikkel på "Monastisk" vil du få beskjed her på denne bloggen. "Monastisk" vil også være å finne på Facebook.

Skulle din menighet være interessert i noen av våre retreater eller seminarer vil det etter hvert komme en presentasjon på "Monastisk", og da er det bare å sende en mail med forespørsel.

Ingen kommentarer: