mandag, mai 23, 2011

Kjendispastor tatt for fyllekjøring

At en tidligere pastor for en av de såkalte mega-kirkene i USA blir tatt for å ha kjørt i fylla overrasker ikke. Forholdet til alkohol blant kristne er blitt endret de siste årene, og det er mer akseptert enn før at kristne drikker. Dagen hadde lørdag et stort oppslag om dette. Jeg oppfordrer alle til å lese sjefredaktør Vebjørn Selbekks gode leder om dette, om du ikke allerede har gjort det. Vi må nå ta på alvor det drikkepresset som finnes i enkelte kristne miljøer, og som pastorer og ledere har vi et betydelig ansvar ved å være gode forbilder.

Randy White (53), tidligere leder for "Without Walls International Church", ble lørdag stanset i en politikontroll som viste at han kjørte i alkoholpåvirket tilstand.

Sammen med kona Paula White grunnla han og ledet denne menigheten som ble en av de hurtigvoksende menighetene i USA, helt frem til 2007 da ekteparet ble skilt. I 2009 annonserte han at han måtte ta en pause dra pastortjenesten på grunn av stress.

Ex-kona Paula White ble for ikke lenge siden fotografert hånd-i-hånd med Benny Hinn under en spasertur i Rom. Også han nylig skilt.

Det er litt av et eksempel de videreformidler.

Se også:

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=261662

1 kommentar:

Geir sa...

Rystende, men jeg er desverre ikke overrasket!