tirsdag, mai 24, 2011

Ingen anger hos Camping - utsetter dommedag til oktober

Den som måtte tro at Harold Camping ville være sønderknust og ydmyk etter at hans spådommer om bortrykkelsen og dommedag ikke inntraff 21. mai, må tro om igjen.

Camping har ingen unnskyldning å komme med overfor alle de han har ført vill, med alle de konsekvensene det har fått for dem. For i følge Camping begynte dommen 21. mai. Det er bare det at det skjedde åndelig, ikke fysisk! Dette er kjente toner. Slik har flere andre falske profeter holdt på gjennom tidligere tider. Nå mener den aldrende mannen at dommedag vil komme 21. oktober i stedet.

I grunnen så holder det å lese Jesu advarsel i Matt 24:

"For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for å føre også de utvalgte vill, om det var mulig. Se, jeg har sagt dere det på forhånd. Om de altså sier til dere: Se, han er ute i ørkenen! - så gå ikke dit ut. Eller: Han er i rommene der inne! - så tro det ikke." (v.24-26)

Hva sier så de som trodde på Camping i dag?

To ganger før har Camping tatt feil. Nå gjør han det igjen - for tredje gang og viser for hele verden at han er en falsk profet.

Se også:

http://www.vl.no/kristenliv/article130822.zrm

4 kommentarer:

Anonym sa...

Campings feilslåtte "profeti" burde være et skjellsettende eksempel på hva bibelen sier om vranglære. Man skal ikke legge til eller trekke fra, det som står i skriften, jfr. Johannes' Åpenbaring.

Altså, vektlegger man f.eks. Campings egen tolkning av bibelen, så gjør man bibelens eksistensgrunnlag og historie til intet, og dermed implisitt at Gud i verste fall lyver, eller driver et slags spill med de som søker Ham.

Gud er ikke en snik, slik det kan synes gjennom Campings forvrengte ord.

Anonym sa...

Verre skal det bli!

Matteus 24:23,24 Om noen da sier til dere: Se her er Messias, eller: Der er han, så tro det ikke! For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for om mulig å føre vill selv de utvalgte.

Anonym sa...

Er ikke sikkert at han er en falsk profet, han har tatt feil og det var de fleste mennesker sikre på. Mange gode kristne har tatt feil, uten at vi dømmer de som falske profeter. At hans profeti er ødeleggende for evangeliet er rett. Men blir ikke bedre ved at vi fordømmer en mann som ikke har helt rett i alt.

Bjørn Olav sa...

Jesus sa at ingen uten Faderen vet dag og time. Når noen påstår det trer de inn i Guds sted. Dermed er Camping en falsk profet. En av de Jesus advarte oss mot.