fredag, mai 06, 2011

Den største nød av alle: 340.000 millioner mennesker uten tilgang på Guds ord på eget språk

Det er virkelig et tankekors: Mens vi i den engelsktalende verden har svært mange forskjellige bibeloversettelser, og får stadig nye finnes det 2.078 språk helt uten Guds ord. Det betyr at tusenvis av mennesker dør hver eneste dag uten noensinne å få muligheten til å lese hva Gud har sagt! De 2.078 språkene representerer 340 millioner mennesker.

Noe må gjøres med denne største urettferdigheten av alle! Det er noe å tenke på når du i dag åpner Bibelen din for å lese. For du skal vel lese Bibelen din idag? Når du gjør det bør du bøye hodet ditt og takke for at akkurat du har Guds ord på ditt eget språk, og er i stand til å lese det som står i Bibelen din. Glem da ikke å be for alle de som ennå ikke har fått denne muligheten. Be for bibeloversetterne som arbeider med nye oversettelser. Og om du har muligheten til det: gi penger til bibelselskapene eller til Wycliffe, slik at enda flere får muligheten til det største privilegiet av alle: å eie og kunne lese Guds eget ord.

2 kommentarer:

Jan Samuel sa...

Hei Bjørn,og fred fra Gud til deg og din familie.
Kjente så for å sende deg en hilsen og takke for alt du skriver i bloggen din.Det er utrolig godt å lese den!!!
Har selv en blogg,og du er hjertelig velkommen til og besøke den.Kjempehyggelig hvis du også legger igjen en hilsen.
Adr er:
http://jansamuel.blogspot.com/

Ønsker deg og dine ei velsigna god helg,å hilser med:
Jesaja 55 vers 5 og vers 12-13
Lukas 1 vers 37
Åpenbaringen 3 vers 8

Hilsen Jan Samuel

Bjørn Olav sa...

Takk for hyggelig hilsen. Du har også en flott og oppbyggelig blogg. Den vil jeg nok kikke innom regelmessig. Gud velsigne deg.