torsdag, august 09, 2012

Oppdatering om fengslede pastorer i Iran

Her kommer en liten oppdatering når det gjelder to av de iranske pastorene som sitter i fengsel for tiden:

Pastor Behnam Irani: Han sitter i Ghezal Hesar fengselet, og har utviklet en infeksjon i blodet etter den grusomme mishandlingen han utsettes for av både fanger og innsatte. Helsesituasjonen hans er svært dårlig, og han kan knapt snakke. Han burde ha vært behandlet for infeksjonen i blodet og det så raskt som mulig, men det er ingen ting som tyder på at iranske myndigheter vil sørge for dette.

Pastor Yousef Nardarkhani: Det er lite vi vet konkret om hans situasjon. Det vi vet er at hans advokat selv sitter fengslet, og vi har ingen opplysninger om at han har fått ny advokat.

Engasjementet for Yousef Nardarkhani er stort verden over. Hundretusener har respondert på underskriftskampanjene som er satt i gang av ulike organisasjoner. Det er mange som ber, og myndigheter i ulike land har også øvet press overfor iranske myndigheter når det gjelder pastor Nardarkhani. Dette er bra, men vi må ikke glemme de andre iranske pastorene og alle de andre iranerne som sitter fengslet for sin tro. La oss huske dem i våre daglige forbønner.

1 kommentar:

Broder i kristus sa...

La oss åpne våre hjerter i stor nød for det iranske folk. Alle som lider nød som trenger kjærlighet og hjelp i sine liv. La prøvelsene ta slutt så vi får en verden der mennesker lever med gode gjerninger sammen uten å skade hverandre. Må landet få oppleve helhet og helbredelse av dem som er såret eller skadet i sitt liv nå.Må den mest nådefulle og medfølende kjærlighet fylle hjertene fra Guds dype medfølende kjærlighet til alle sine skapte elskede menneske barn.