torsdag, august 23, 2012

Underlige sårbare dager i Herrens nærhet

Dette har vært noen underlige, sårbare dager. To av mine gode venner har gått i forveien til himmelen, og er nå hjemme hos Gud. En av dem slet med et kranglete hjerte som jeg selv gjør. Han ble ikke så mye eldre enn meg. Jeg ble så grepet av den Gudslengselen han bar på, en lengsel jeg selv bærer på.

Mer enn noen gang kjenner jeg på dette: Jeg vil leve 100 prosent for Jesus. Gi meg helt til Ham, og Hans rike. Gjøre dagene om til dager for tilbedelse av den tre ganger hellige Gud. Bøye min vilje for Hans. Legge mitt liv i Hans gode, trygge hender.

Jeg ber om at Gud må fordjupe denne lengselen. Den kan bare skapes av Den Hellige Ånd. Jeg ber med David i Salme 27,4-5:

'Èn ting har jeg bedt Herren om, det søker jeg etter: At jeg må bo i Herrens hus alle mitt livs dager for å skue Herrens prakt og grunne i hans tempel. For han gjemmer meg i sin hytte på den onde dag, han skjuler meg i sitt skjermende telt. På en klippe fører han meg opp'.

Takk til alle dere som ber for meg. Må Herren velsigne dere tilbake. Be om at Herren må møte meg, lege, styrke, endre, og skape sitt bilde i meg. Til Hans navns ære, slik at Han blir stor, Han blir opphøyet.

1 kommentar:

Bjørn sa...

Amen broder..Skal være med å be..