mandag, juli 01, 2013

SISTE: Egypt på randen av borgerkrig - vi kaller forbederne til å be!

De som kjenner et kall til å be bør fokusere sin bønneinnsats mot det som skjer i Egypt akkurat nå! Det koker på Tahir-plassen. Minst 16 er drept, 800 skadet det siste døgnet.

Så mange som 17 millioner egyptere har tatt til gatene for å demonstrere mot Det muslimske brorskapet og dets leder: president Mohamad Mursi. 14 ministre har trukket seg fra sine plasser i den egyptiske regjeringen Den egyptiske hæren har på sin side gitt Mursi 48 timer på seg til å løse krisen som nå har oppstått. Egypt er på bristepunktet til å bryte ut i borgerkrig.

La oss be ut løftene fra profeten Jesaja 19:

'Herren skal slå Egypt. Han skal slå, men også lege. De skal vende om til Herren, og han skal bønnhøre dem og lege dem. På den tid skal det være en ryddet vei fra Egypt til Assyria. Assyrerne skal komme til Egypt, og egypterne til Assyria. Og egypteren skal tjene Herren sammen med assyrerne. På den tid skal Israel være den tredje med Egypt og med Assyria, en velsignelse midt på jorden, fordi Herren, hærskarenes Gud, har velsignet det og sagt: Velsignet være mitt folk Egypt og mine henders verk Assyria og min arv Israel!' (v.22-25)

Ingen kommentarer: