tirsdag, april 14, 2015

Jonathan Cahn skal tale i FN på fredag om folkemordet på kristne i Midt-Østen

Forfatteren av bestselgerne: 'Profetien' (The Harbinger) og 'Shemitahens mysterium', begge utgitt på Hermon forlag, skal fredag tale i FN bygningen i New York.

Jonathan Cahn (bildet), som er en Jesus-troende rabbiner, skal delta i panelsamtale hvor temaet er de store utfordringene som forfølgelsen av kristne utgjør i dag.

Selv om forfølgelsen av kristne får stadig mer media-oppmerksomhet, ignoreres den av regjeringene i de store nasjonene. President Obamas talsmann, Josh Earnest, kunne for eksempel ikke omtale henrettelsen av de 20 kopterne og en mann fra Chad i Libya, som drap begått mot kristne, men mot 'egyptiske borgere'.

Jonathan Chan vil i sitt innlegg førstkommende fredag snakke om forfølgelsen av kristne i en rekke land og vil appellere til FN om ikke å sitte stille, men engasjere seg i denne saken. Konferansen i FN bygningen har tittelen: 'Ikke fred, men sverd'.

Både Jonathan Chan og Franklin Graham har den siste tiden advart om at det vi ser av forfølgelse av kristne bare er en forsmak på det som kommer.

Målet med konferansen i FN bygningen fredag er blant annet å forstå den trusselen jihadister utgjør mot kristne og jøder i vår tid. Chan og andre mener at det pågår et folkemord på kristne.

La oss huske ham i våre forbønner på fredag.

Ingen kommentarer: