mandag, desember 15, 2008

Den nye boka er nå endelig klar fra trykkeriet



Rykende fersk fra trykkeriet foreligger nå min aller nyeste bok: Abraham Guds venn. Det har vært veldig spennende å følge trykkeprosessen de siste dagene. Siste melding fra forlagssjefen gikk ut på at trykkeriet fikk problemer med å få trykket den. Men nå er den endelig ferdig. Selv håper jeg at de første eksemplarene skal nå vår postkasse i dag.

Boken er ikke en gjennomgang av alt det Bibelen har å si om Abraham, men er en bok om det vennskapsforholdet som Abraham hadde til Herren. Jeg skriver en del om nøklene til et slikt nært forhold til Gud. Vi kan lære av Abrahams lydighet, men også av hans ulydighet. Dette er en bok som handler om den totale overgivelsen til Gud, om Jesu radikale ord om å ta opp vårt kors hver dag og følge Ham.

Boken er utgitt av Frihet forlag, som også har utgitt mine to bøker om bønn. Begge disse bøkene, som har gått i to opplag, er i ferd med å bli utsolgt. Skal du skaffe deg dem gjelder det å være rask. Den nye boka og de to bønnebøkene kan kjøpes via forlagets nettside:

http://www.frihet.no/

Eller henhend deg til din nærmeste kristne bokhandel. Har de ikke fått den der, kan du få dem til å bestille den. Prisen er 149 kroner.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Flott at boka ble ferdig til jul. Jeg gleder meg virkelig til å lese boka.

Stener

Anonym sa...

Jeg fikk boka på lørdag, og er snart ferdig med å lese den. Den kan anbefales!! takk til Bjørn Olav og Frihet forlag for en bok som bør få stor spredning
mvh
Olaf

Anonym sa...

Jag gläder mej med dej BjornOlav,att boken nu är färdig!Jag ber att den ska bli till välsignelse!Å längtar efter å få läsa den!
Guds välsignelse!
Karin

Bjørn Olav sa...

Takk for gode ord om boka. Olaf må være blant de aller første som leser den. Jeg har nemlig ennå ikke fått den i posten! Håper den kommer hit i morgen.

Anonym sa...

Nå har jeg bestilt boken din. Skal gi den til meg selv i julegave og spare den til da. Så har jeg en bok å glede meg til.
En av mine store gleder er å lese gode bøker, helst noe som gir rom for ettertanke.
Hilsen karin.