onsdag, mars 09, 2011

I dag begynner årets 40 dager i bønn og faste

I dag begynner årets 40 dager lange bønn- og fastedager. Det er Nasjonalt bønneråd som har påtatt seg ansvaret med å legge opp til årets bønn- og faste, som går fra Askeonsdag og frem til 1.påskedag. Et eget styre har arbeidet med å tilrettelegge opplegget med Øyvind Fjellestad som leder. Han representerer Nasjonalt Bønneråd. Øvrige styremedlemmer er: Jo Hedberg (Bønn for Den norske kirke), Gunnar Brudeli (Bønn for Indre Østfold) og Joachim Grün (Peterstiftelsen)

Det er laget en egen bønnemanual. Den finner du her:

http://www.bonnogfaste.no/boennemanual

Bruk den! Den vil være til praktisk hjelp for alle som deltar. Dermed kan vi be samstemmig.

1 kommentar:

Broder i Kristus sa...

For en fryd å lese om dem gode bønnene som står på bønne sidene.Det er så godt å faste for Jesus som er så god,han gav oss alt med alle sine store offer igjennom hele sitt liv til det store siste offer sitt eget liv for oss.
Når jeg er i Egypt for å be for Landet og hele området treffer jeg ofte Coptere som forteller at dem faster fra kjøtt noen uker i året, jeg har lovet Jesus og Faderen å avstå fra kjøtt hele året for å hedre alt liv Faderen skapte i edens have. Da Faderen skapte mennesket i sitt bilde ville Han at ingen skulle ta noe liv på jorden om det var dyr eller menneske.Synden brakte broder drap og død inn i verden med misunelse hat og ondskap i slangens vei.Kjære Jesus la oss alle få komme tilbake til edens hage der ditt ansikt lyser for oss natt og dag for du er sammen med oss.

La meg usle synder beholde ydmykheten Jesus i alle dem gaver du gir meg fordi jeg elsker deg så høyt.La mitt hjerte være ydmykt mot dem som ikke kjenner deg.La meg få være en hjelper for deg kjære Jesus som er så ufatelig god.