mandag, mars 07, 2011

To baptistpastorer skutt og drept i USA


En tragedie har rammet to baptistkirker i Tennessee og Texas, i det to pastorer er skutt og drept og har etterlatt deres familie, venner og menigheter i sjokk.

I Tennessee ble Darrell Franklin (det lille bildet, klikker du på det får du opp et større bilde), pastor for Trinity Baptist Church i Madisonville, skutt og drept den 2. mars. Det skjedde utenfor hans forretning. Darrel Franklin drev en egen bedrift ved siden av å være pastor. Drapsmannen er identifisert som Darrell Hester, som var ansatt i firmaet. Han skjøt seg selv rett etterpå. Pastor Darrell Franklin var kjent for sin store hjelpsomhet, særlig overfor mennesker som ikke hadde det så greit i livet.

3. mars ble Clint Dobson (bildet), pastor i North Pointe Baptist Church i Arlington drept, og hans assistent Judy Elliot hardt skadet. Motivet bak drapet skal være ran. Pastor Dobson ble bare 28 år gammel. Drapsmannen er ikke tatt. Vedkommende skal ha stjålet bilen til Judy Elliot.

La oss huske de som nå er hardt rammet i våre forbønner. Begge pastorene tilhørte Sørstatsbaptistenes nettverk av menigheter.

Det er opprettet en egen Facebook side for North Pointe Baptist Church for å minnes pastor Clint Dobson.

Du finner den her:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pray-For-NorthPointe-Baptist-Church-Arlington-TX/167918666593186

Ingen kommentarer: