lørdag, mars 12, 2011

Tusenvis av Bibler trykkes og spres til folkegrupper i Sørøst-Asia


Det er inspirerende å lese årsrapporten fra Asia Harvest. Gjennom dette arbeidet har hundretusener av troende blitt styrket gjennom å motta Bibelen på sitt språk, og flere hundre evangelister har mottatt økonomisk støtte som igjen har ført til at tusenvis av mennesker i Asia har kommet til tro på Jesus. Mer enn 750 syke eller tilskadekomne kinesiske husmenighetsledere har fått økonomisk støtte gjennom "Living Martyr's fund" og 1.200 barn i Vietnam har fått gratis operasjoner gjennom "Project Smile".

Gjennom Southeast Asia Bible Fund er det trykket 20.000 Bibler for språkgruppen Sqaw Karen i Burma, 12.000 Bibler til de troende blant White Hmong folket i det nordlige Vietnam, og 2.500 Bibler på Lao, det nasjonale språket i Laos. De kommende månedene skal det produseres Bibler til 10.000 Bibler til Wa stammen i Burma i Kina, og 5.000 Bibler til Koho-folket i Vietnam.

La oss be for dette særdeles viktige arbeidet med å trykke og spre Bibler til disse folkegruppene. Det er gjennom dette bibelarbeidet at mennesker blir frelst og menigheter grunnlagt.

Det lille bildet viser en håndskrevet kinesisk Bibler.

Ingen kommentarer: