onsdag, mars 16, 2011

Norea Radio inviterer oss til å gi Nord-Korea evangeliet

Norea Radio gir oss nå en enestående mulighet til å støtte våre forfulgte trossøsken i Nord-Korea, kanskje det mest lukkede land i verden. Det er samarbeidet med Trans World Radio som gjør dette unike prosjektet mulig. Nå er det opp til oss om Norea Radio skal lykkes og våre trossøsken skal få muligheten til å bli styrket i troen, og nye mennesker få muligheten til å høre evangeliet for første gang.

Det skal finnes 356.000 kristne i Nord-Korea. Nærmere 100.000 av disse befinner seg i grusomme forhold i arbeidsleire eller fengsler, ene og alene fordi de har bekjent troen på Jesus Kristus. Kristne blir klassifisert som fiender av staten, og hundretusener har lidd martyrdøden på grunn av forfølgelse. I dette strengt kommunistiske landet forekommer også offentlige henrettelser av kristne, og de troende må alltid være på vakt - ikke bare mot det hemmelige politiet, men også mot sine medborgere.

Norea Radio skal i år bidra med 120.000 kroner til radioprogram for nordkoreanske kristne. Tenk om bloggens mange lesere kunne være med på å støtte dette! Mer vel anvendte penger finnes knapt!

Norea Radio har bankkonto: 8220.02.90158

På bildet ser vi en nord-koreansk grensevakt. (Foto: Åpne Dører)

Ingen kommentarer: