mandag, juli 06, 2020

Profetisk: Døren til Guds hjerte, del 1

La meg få dele et profetisk ord gitt av Gabriel Hoffman. Det begeistrer meg så mye at jeg har oversatt det til norsk. På grunn av lengden er det delt i to deler. Andre del publiseres i morgen.

Jeg så Herren Jesus komme til meg. Han sa: "Kom, far har noe spesielt for deg." Spent fulgte jeg min herre og frelser til tronrommet. Gud Fader var der i all sin majestetiske herlighet. Han hilste på meg med et smil. "Sønn," sa han, "det er på tide at du velger ditt liv og din tjeneste."

"Virkelig?" Jeg svarte med glede og forundring. “Å, far! Dette er dagen jeg har ventet, forberedt og bedt for. Er det virkelig på tide? ”

“Ja, sønnen min. Det er på tide, men du må velge med omhu, for dette vil være ditt livsverk. ”

Så husket jeg at han var "Herren" i livet mitt. "Men far, hva er din vilje for meg?" Han smilte. “Sønn, jeg har forberedt deg på å tjene meg i et hvilket som helst antall valgmuligheter. Valget er ditt. Sannelig, jeg gir deg friheten til å velge fra det alternativet som jeg har forberedt deg. Noen av disse vil glede meg, så lenge du er tro på hvordan du utfører dem. Forstår du?"

"Ja far." Jeg svarte, fremdeles for lamslått til å si noe mer. Far tok meg deretter til en flott gylden dør og førte meg gjennom. Det åpnet seg mot en korridor som svinger forsiktig nedover og til venstre. I korridoren sto et antall bord, hver med en gjenstand på seg. Ved siden av hvert bord var en dør som gikk ut av gangen.

“Min kjære sønn,” sa far, “Vi vil gå til hvert bord og jeg vil forklare ministergaven og ringe at du kan velge. Jeg vil svare på spørsmål du har. Når som helst kan du velge et alternativ og gå gjennom den aktuelle døren inn i tjenesten din, og Min lykke. ”

"Ja far, jeg er klar til å begynne." Det første bordet var dekket av lysegrønn fløyel og holdt en flaske olje. Over døråpningen var innskrevet, "HELSE." Jeg så spørrende på Faderen. “Dette er helbredelsesavdelingen. Det grønne bordet representerer helse og liv. Flasken er Den Hellige Ånds helbredende olje. I denne avdelingen vil du ha makt til å berøre mennesker i ånd, sjel og kropp, og bringe min helbredelse for mange. ”

Jeg tenkte med meg selv, “Dette ville være flott! Å de verkende hjerter og ødelagte kropper jeg kunne ta på. Herligheten som ville bli brakt til Jesus av dette! ” Likevel trakk noe i hjertet på meg. "Far! Dette ville være fantastisk, men…. ”

"Men jeg føler at du har noe enda viktigere for meg." Han smilte og førte meg til neste bord. Da vi gikk til neste bord, la jeg merke til hvordan teppet så slitt ut foran døra til Helbredelse. Jeg spurte far om dette. “Mange har valgt denne døren. De som var trofaste brakte kongeriket stor ære og glede for meg. De som misbrukte gaven brakte skam over oss og seg selv. ”

Neste bord var asurblått. På den lå en trestav. Over døråpningen var sto det skrevet "MIRAKLER" med lysende bokstaver. Da vi stoppet foran bordet, snakket far. “Det blå representerer min kraft. På bordet er staven til Elias. Med den kan du ha enorm kraft med mennesket og naturen. Du kan gjøre overnaturlige handlinger for meg. ”

Elias stav! Jeg hadde lenge beundret kraften hans og de mektige under han utrettet for Gud. Og likevel var ikke lengselen i hjertet mitt tilfredsstilt. "Dette ville være enormt, Herre, men på en eller annen måte lengter mitt hjerte etter noe djupere og mer varig." Jeg trodde jeg fikk et glimt av godkjenning på fars ansikt da han sa: "Vel, skal vi fortsette?"

Jeg nikket. Vi gikk rundt den buede korridoren til jeg ikke lenger kunne se døren som vi gikk inn i. Deretter kom vi til et bord med svart marmor skutt gjennom med hvitt. Over døråpningen ble "PROFETI" skrevet med dristige blokkbokstaver på en hvit bakgrunn. På bordet lå et slitt par sandaler. Da vi stoppet foran bordet, snakket far igjen.

”Fargene representerer profetiens natur. Profeten viser tydelig sannhetens lys i en verden mørklagt av løgner. Sandalene tilhørte døperen Johannes. I detne avdelingen ville du være mitt orakel for verden. "

“Profeti?!” Jeg tenkte for meg selv. “Det ville være enestående. Jeg har alltid lengtet etter å fremsi Guds ord. Det er så mange løgner som går rundt i verden og til og med i kirken. Det er et desperat behov for sanne profeter i disse siste dager."

Likevel avtok ikke hjertebanken. Faktisk vokste den seg sterkere. Far smilte igjen godkjennende.

“Sønn, det er lurt å være gjennomtenkt når det gjelder disse gavene. De er veldig kraftige og kan være ganske farlige hvis de jages etter med et feil hjerte, som å føre en stor elektrisk strøm gjennom en korrodert ledning. Mange har brukt disse gavene godt, og har gått inn i min glede, men for mange andre har ødelagt seg selv og de rundt dem i sitt misbruk av disse gavene. Du står fritt til å velge disse, og jeg vil samarbeide med og i deg for riktig bruk av dem. ”

"Takk far, men jeg ønsker noe dypere og nærmere hjertet."

fortsettes

Ingen kommentarer: