tirsdag, juli 14, 2020

Smaken av ekte kjærlighet

Etter en av de tøffeste nettene på svært lenge hva sykdom angår, venter det en overraskelse på meg i posten. Et glass hjemmelaget jordbærsyltetøy, og et vakkert selvlaget kort. Fra russiske venner, Elena og Viktor, i Bergen. Hvilken omtanke og hvilken kjærlighet! May Sissel og jeg er så heldige og velsignet! Og jeg som elsker markjordbær!

Takk til alle dere som ber for oss. Som sagt, natten til i dag ble svært vanskelig, med så mye uro og uvelsfølelse på grunn av svært høyt bllodtrykk - 214/106. Ikke mulig å få sove eller falle til ro.

Jeg lanserte en teori for vikaren til fastlegen min i dag, om at det høye blodtrykket kan skyldes medisinene jeb bruker mot Parkinsons. En av bivirkningene er høyt blodtrykk. Hva hjelper det da med blodtrykkssenkende medisiner, om jeg tar medisiner som kan gi høyt blodtrykk! Vi ble enige om å minske på mengden Parkinsonsmedisin, for å se om dette kan bedre situaskonen noe. Det betyr at jeg får mindre medisin mot Parkinsons, som igjen vil gi mer skjelving. Men jeg kan ikke leve med så høyt blodtrykk heller. På grunn av ferietiden får jeg ikke snakke med noen nevrolog, og for sikkerhets skyld er også begge Parkinsonssykepleierne på ferie.

Igjen - takk til alle dere som ber. Dette er utfordende tider for meg og familien.

Ingen kommentarer: