mandag, september 14, 2020

Når forestillinger tar liv

Skrur vi klokka tilbake noen måneder kunne man på sosiale medier lese innlegg på innlegg fra konspirasjonsteoretikerne om den overhengende faren ved 5G-nettet. Så kom koronaen og det ble stille. Få av dem snakker om 5-G nettet nå. Nå handler det om faren knyttet til en vaksine. De skal visstnok inneholde stoffer som vil gjøre det mulig å utrydde menneskeheten. Vi kan riste på hodet av dette, men når en adjunkt med tilleggsutdannelse som arbeider i den videregående skolen får seg til å skive følgende: 'NB! Vaksine som leder til transhumanisme, fordi RNA i DNA'et blir forandra. Då er du pr.definisjon ikkje menneske lenger (sjølv om det ikkje syner utanpå), og du får difor ikkje mulighet til å slippa inn i Himmelen i evigheten. Då kjem du til 'den andre plassen', dit ingen vil! Eit 3.alternativ finst ikkje.' - da får dette med ett et visst alvor over seg.

Og dette sprer kristne videre på sosiale medier.

I USA ser vi tusener av kristne som trosser myndighetenes smittevernsregler og utsetter sin neste for å bli alvorlig syke og dø. Retten til å samles til gudstjeneste settes over nestekjærlighetsbudet. Kjente protestantiske pastorer står i bresjen for dette. Noen mener sågar at viruset ikke eksisterer. Viruset er ikke noe å frykte, sier de, det er frykten for viruset som er farlig. Samtidig dør mennesker i tusentalls verden over. Men de dør av andre årsaker, hevder de, for de vet jo best, må vite. De kan bevise det med You Tube-videoer. Men skulle de selv og en av deres aller nærmeste bli syke av COVID-19 får sannsynligvis pipa en annen låt. Som det fikk for patriarken for Den ortodokse kirke i Ukraina, som gikk offentlig ut og sa at Korona var Guds straffedom over synd (les: kjønnsnøytrle ekteskap). Men så ble den godeste patriarken selv syk, av korona. Hva sier han da? Var ikke dette en straffedom over synd? Det var det han selv sa.

Viruset som ikke eksisterer i disse kristnes forestillingsverden har tatt livet av prester og pastorer i hundretalls verden over.

Og så mener altså kristne her til lands at vi ikke må vaksinere oss når en vaksine foreligger, for da vil vi forandres til å bli umennesker, som ikke vil komme inn i himmelen, men havne rett i helvete! Årsak: vaksinen er farlig, den vil føre til at storebror  kontrollerer deg og etter hvert dreper deg.

Vi kan riste på hodet av dette, men disse forestillinge tar liv

Jeg er glad og takknemlig for at norske kristenledere står sammen med norske myndigheter og følger smittevernsreglene, og at flertallet av norske kristne tar del i dugnaden om å begrense smitten. Det handler om din neste. La oss be for alle leger, sykepleiere og helsearbeidere, renholdere, som står midt oppe i den daglige kampen for å bekjempe vruset og redde liv.  Hvert eneste menneske er dyrebart i Guds øyne.

1 kommentar:

Tores Blogg sa...

Del 1 - Du skriver mye interessant.

Men dette med vaksinen - der har du feilvurdert veldig - fordi det finnes ingen forskning som sier at man isolerer ett virus ved nedstenging - legg merke til panikken i folket, som en tysk advokat sa, som vurderer å saksøke myndighetene - om det er en reell pandemi, skal myndighetene roe ned folket - ikke hisse det opp i frykt.

Om du går inn på www.viktigviten.no - så går ned og titter på dr. Sherri Tenpenny - en kristen dame - som er lege - og har studert vaksine i 21 år og 40.000 timer - hun sier at disse vaksinene er lagd for å ødelegge - og hun beskriver sin forskning. På min blogg - så har jeg også oversatt en av hennes videoer - som sier problemet med masker - de er ikke laget for å forhindre virus - isteden - om du bruker de mye - så blir du selv syk - og forklarer hva som skjer.

PCR testene er lagd på den måten at du kan stille den inn - og få akkurat hva du ønsker å få.

Jeg bruker også å henstille til Michael Yeadon som har jobbet i Pfizer med medisin - og har hatt sjefsroller - han har minst 32 års erfaring - og sier at disse vaksinene er laget for å ødelegge folk - og mange dør, men myndighetene holder hemmelig det totale taller - og mange får enorme skader.

https://www.vaken.se/michael-yeadon-vakna-och-agera-innan-tiden-rinner-ut/?fbclid=IwAR1-c60XrgUCsVns-_x-qBJ-4TOY3fkR07JRVrIEjxwUT1SM-tXThYfbow8

Astra Zeneca og Jansen Jansen - var også lagt inn med stoffer fra aborterte foster - eks. Astra hadde fra 14 uker aborterte guttefosters lunger.

mRNA oppfinneren - gikk nå ut - og advarte mot at ungdommer under 18 skal bruke disse vaksinene - og så ble han sensurert bort fra nettet - selv at han er oppfinner av mRNA teknologien - blir strøket ut på Wikipedia. Da burde noen lukte at noe er veldig rart her.

https://steigan.no/2021/07/oppfinneren-av-mrna-teknologien-blir-rensket-ut-fra-nettet/?fbclid=IwAR3C6naN3lwSD54TEGvl2BHMPSvrQwsotwNQTeV6jif04cMZ-vP05J6PZ8A

De snakker nå om Delta viruset - men sannheten er at alle forandringer i virusene - ifølge Yeadon på 0,3% - dette igjenkjenner immunsystemet - ja helt opp til 40%. Eks. en mann som hadde Sars i 2003 - ett virus som avviker 20% fra Covid 19 - hadde immunrespons på Covid 19. Så dette er og blir en bløff! Men når skal kristne våkne?