onsdag, september 23, 2020

Om å forstå seg på tiden i verden i dag og firedimensjonell sjakk


Herren Gud Den Høyeste, Bibelens Gud, er den eneste som alltid vinner ved firedimensjonal sjakk. Her er noen ting jeg har mottatt i bønn mens vi har forsøkt å tyde tidens tegn. (Matt 16,3)

1. Dette er en tid for raske omstillinger av nasjoner i Midt-Østen, som danner hovedveier av lys.

29. mai 2018 hadde jeg et syn av hovedveier av lys som kom gjennom "David's Harp Bridge" i Jerusalem mot hans trone. Disse nye motorveiene var som et nett med linjer med lys og velsignelse. Jeg så lysveier utvikle seg mellom nasjonene som hadde gitt gjensvar til Herren ... Jeg så til og med lysveier utvikle seg i Egypt, Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater, Kuwait og Bahrain.

Jeg tror dette er tiden for den første frukten av oppfyllelse av Jesaja 60: 7, som i løpet av en tid med "belgmørke" som dekker jorden ((vers 2), at til og med folk fra Saudi-Arabia (det gamle Sjeba, som de fleste lærde identifiserer som på Den arabiske halvøya) vil komme til Jerusalem "bærer gull, røkelse og forkynner Herrens pris".

2. Dette er en tid for lynraske tilbakeslag for demoniske planer som kommer fra Teheran, Ankara og Moskva.

9. september 2019 hadde jeg følgende syn under tilbedelse i bedehuset vårt: Han [HERREN] var skjult i mørke stormskyer. Lynglimt gikk fra skyene mot Teheran, Ankara og Moskva. Lyn slo ned i en demonisk trone på hvert av disse stedene. Tronene begynte å riste og gikk gradvis i oppløsning ... tronene ble ikke fullstendig ødelagt, men de ble tydeligvis rystet sterkt, og det var et tilbakeslag for alle slags onde formål som de hadde planlagt.

Jeg tror at angrepet med å ta ut den store regionale terroristlederen General Soleimani var et eksempel på dette.

3. Dette er en tid for en endring, et skifte av mange afrikanske nasjoner slik at de tilpasser seg Israel og bibelske verdier.

I bønn kan vi forhindre de demoniske planene om å trekke Afrika inn i slaveri til det kinesiske kommunistpartiet, til islamske oljepenger og til å motvirke israelsk tilpasning. Under tilbedelse i Jerusalem fikk jeg se syner som handlet om dette i november 2015, januar 2018 og april 2020.

4. Dette er en tid hvor onde systemer og agendaer å bli avslørt og opplever tilbakeslag i mange nasjoner og institusjoner

Jeg så et syn edderkopper (onde ledere) og edderkoppnett (onde systemer) i mai 2018. Vi kunngjorde dette på Karmelfjellet i Israel, 11. april 2019 med mange sudanesiske flyktninger til stede, dagen etter stod overskriften i New York Times: "Sudans edderkopp er endelig kastet ut av nettet" (refererer til atAl Bashirs regjeringstid som diktator var over).

5. Dette er en tid for å be om at Amerika ikke vil gi etter for å dele opp landet som i følge Bibelen er lovet til Israel (noe som vil medføre alvorlige konsekvenser, ifølge Joel 3) når de etablerer de radikalt nye alliansene i Midtøsten 

Jeg tror det vil komme en tid til å la Israel erklære lovlig suverenitet (ikke "anneksjon") over hele Judea og Samaria i samsvar med San Remo-avtalen fra 1920. Jeg så dette hendelsesforløpet i et syn i mai 2018 da jeg så en forsoningsbevegelse i Midt-Østen (en viss grad av oppfyllelsen av Jesaja 19) og det jødiske folket som kom tilbake fra nasjonene for å bo på "Israels fjell", et begrep som i utgangspunktet er synonymt med Judea og Samaria, referert til av nasjoner nå som "Vestbredden" (oppfyllelsen av Esekiel 36).

Jeg legger fram disse konklusjonene som jeg mener er "å forstå seg på tidene" sett fra mitt perspektiv  igjort bønn og nettverksarbeid fra Jerusalem og over hele Midt-Østen, og jeg er åpen for videre dialog med andre i Kristi kropp.

"Han omskifter tider og stunder. Han avsetter konger og innsetter konger. Han gir de vise visdom og de forstandige forstand." (Dan 2,21)

- Rick Ridings/bønnehuset Succat Hallel, Jerusalem

Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: