torsdag, mars 16, 2023

Åpen invitasjon til unik og spennende bønnereise til Israel


Dette skulle jeg så gjerne ha vært med på, men med Parkinson er det mange begrensninger: Den internasjonale bønnelederen og med-grunnleggeren av bønnehuset Succat Hallel i Jerusalem, Rick Ridings (bildt), inviterer til en unik bønnereisse i Israel, 24.oktober til 2.november i år. Bønnereisen har fått navnet: GJENREIS ALTERNE!

I invitasjonen heter det: "Vi er glade for å gi videre denne invitasjonen til å gå i forbønn med oss i Israel for Guds arbeid med å gjenopprette altere for tilbedelse og forberede en generasjon satt til side for HANS formål og ære."

Reisen inneholder følgende: "Velkomstmiddag med Rick & Patricia Ridings / Den eldgamle byen David og Gihons vårutgravninger (stedet for det nyoppdagede Melkisedek-alteret) / Josvas alter ved Ebal-fjellet og Gilgal-minnesmerket / Originalt dåpssted i Jordandalen nær Jeriko / Besøk i Tempelberget/ Undervisningstider ledet av lokalt ansatte og ledere /Bønnevake i Succat Hallel / Kyriat Yearim - stedet for Paktens ark / Første tempelperiode Shiloh - stedet for Tabernaklet / Abrams alter ved Betel / Qumran (oppdagelsessted av Dødehavsrullene) / Dødehavet / Båttur på Genesaretsjøen / Besøk til andre bønnehus i Tel Aviv, Nasaret, Karmel og Israels eldste kibbutz.

Bønneturer til:

Davidsbyen 
Ørkenen
Galilea

Det er kort påmeldingsfrist. Håper det finnes norske forbedere som har mulighet til å delta på dette svært spennende bønneoppdraget.

Ingen kommentarer: