torsdag, september 14, 2017

Bønneseminar i Os

I morgen, fredag 15. september, setter May Sissel og jeg kursen vestover. Til Os utenfor Bergen. Lørdag 16. september kl.10.00-14.00 skal jeg ha et seminar om det hverdagslige bønnelivet i Os misjonskirke og søndag 17. september kl.11.00 taler jeg i gudstjenesten samme sted. Vi gleder oss!
I introduksjonen til seminaret heter det: "Mange får ofte dårlig samvittighet når det blir snakk om bønn. De skulle så gjerne ha bedt mer. Men så er det alle de hverdagslige tingene som tar så mye tid. Mange har tatt seg sammen, og lovet Gud både det ene og det andre - for så å oppleve at de ikke fikk det til denne gangen heller. Har du det slik? Da er dette seminaret for deg! Du vil oppdage at du kan senke skuldrene og finne ut at du faktisk ber mye mer enn du tror! Du vil få hjelp til å finne din egen bønnrytme som passer din personlighet, og du vil lære betydningen av å hvile. Dette seminaret lærer deg hemmeligheten til å leve i Guds nærvær. Seminaret er holdt i mange menigheter i ulike kirkesamfunn og tilbakemeldingene er gode, og passer for alle."
Er du i nærheten og har anledning til å være med hadde det vært hyggelig å få hilse på deg. Takk til alle dere som ber for oss.

Ingen kommentarer: