mandag, september 11, 2017

Profetisk forbønn

Det finnes mange forskjellige måter å be på. En av dem er å stå på Guds løfter og be profetiske bønner. En som har gitt en god definisjon på hva dette handler om er James Goll (bildet), en anerkjent profetisk røst i vår tid. Jeg har oversatt hans definisjon her, og håper den kan bli til hjelp for den som Gud kaller inn i denne tjenesten.

Jeg er nemlig overbevist om at Gud kaller bønnevektere i dag. Mennesker som kan stå på murene som vaktmenn for nasjonen og nasjonene for å varsle om det som skjer i den åndelige verden. Herren kaller mennesker til å våke og be.

"I profetisk forbønn så ber Guds Ånd inntrengende de paktsløftene Gud har gitt sitt folk opp gjennom historien. Hvert løfte som ikke er oppfylt vil Ånden be inntrengende foran Guds trone.

Profetisk forbønn er en innstendig oppfordring til å be, gitt av Den Hellige Ånd, for situasjoner og omstendigheter som du har liten kunnskap om i det naturlige. Du ber for et bønnebegjær som springer ut av Guds hjerte. Han dytter deg igang til å be slik at Han kan gripe inn. Gud vil vise deg hvordan du kan be slik at Hans vilje kan skje på jorden slik den skjer i himmelen." 

Ingen kommentarer: