torsdag, mars 18, 2010

De som virkelig blir forfulgt - og de som påstår at de blir det



JEG GJØR OPPMERKSOM PÅ AT DENNE FILMEN INNEHOLDER SVÆRT STERKE SCENER!!! Den viser kristne som blir slått, mishandlet og drept. Samtidig får vi et lite innblikk i Todd Bentley's nye virksomhet, etter at han skilte seg fra kona si og giftet jeg med barnepiken han var utro med. Hans påstand om at han blir forfulgt står i grell kontrast til de som lider martyrdøden. Legg merke til at det Bentley snakker om i møtet er at han ber tilhørerne ha kreditkortet klart!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Off jeg orket ikke å se dette feridg. Forferdelig greier. Helt grusomt. Det er da syndenaturen kommer frem til sitt fulle.
hvem kan gjøre slikt.
jeg skjønner det ikke.

MT

Bjørn Olav sa...

Jeg hadde også problemer med å se den helt ut. Men jeg fant ut at det var nødvendig for å forstå hvordan våre trosbrødre virkelig har det.

Anonym sa...

Hvor har denne grusomme mishandlingen skjedd? Er dette i Orissa?
EW

Anonym sa...

Hei Bjørn Olav.

Guds Fred og takk for fokus på dette temaet.

Denne er virkelig viktig å se.
Det handler om Kristi legeme i verden idag - om våre brødre og søstre i Kristus. Lemmer på Kristi legeme som lider!
Hebreerbrevet 13,3 bringer sterke ord i denne sammenhengen:

"Husk på dem som er i fengsel,som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere er jo selv i legemet!"

Den inntrengende oppfordringen til oss er: BE FOR OSS!

Til alle som ser denne filmen - BE for dine forfulgte brødre og søstre om at de må stå sterke i Herren og fylles av den freden bare Han kan gi - selv under omstendigheter som dette. De trenger din forbønn!

Gud velsigne enhver som ber.

Eva

Bjørn Olav sa...

EW

Så langt jeg kan se er dette hentet fra Orissa, men det kan også være andre steder i tillegg.

Bjørn Olav sa...

La oss alle følge Eva's oppfordring om å be. Dette er våre trossøsken. Mange av dem betaler en svært høy pris for å følge Jesus. De burde være i våre daglige forbønner.