onsdag, mars 17, 2010

Gjennom sykdom og død - Louis Spears fortsetter å tale om Jesus

Etter å ha vært pastor i 30 år og misjonær de siste seks årene har Louis Spears forrettet mange begravelser. Men ingen av dem hadde forberedt ham for den lange, og svært vanskelige dagen for to år siden da han skulle gå bak kisten til henne som hadde vært hans kjære kone. De hadde vært lykkelig gift i 32 år, etter at de møtte hverandre 20 år gamle som menighetsplantere i Oklahoma. Men i mai 2008 blir Shelley plutselig syk. En sykdom som rammer bukspyttkjertelen gjør at hun dør bare 11 dager senere.

Gjennom den svære prøvelsen som Louis Spears har vært igjennom har han likevel aldri vært fristet til å gi Gud skylden for det som skjedde, og gi opp tjenesten. Han forteller at han savner Shelley svært mye, særlig det djupe vennskapet de hadde og at de sto sammen om tjenesten. Begge brant for å se andre mennesker frelst, og Louis fortsetter arbeidet.

- Jeg forstår ikke alt som har skjedd, jeg har ingen svar, men jeg holder fast ved Jesus, sier Louis Spears.

Den 54 år gamle misjonæren og menighetsplanteren for Sørstatsbaptistene har startet en husmenighet i Mesa i Aricona. På bildet ser vi han undervise en ungdomsgruppe. Han forteller at han stadig kommer i kontakt med mennesker som er åpne for å høre om Jesus, og han opplever også at mennesker kommer til tro.

Ingen kommentarer: