onsdag, mars 17, 2010

Et ord til deg fra en kinesisk husmenighetsleder

Dette brevet fra en pastor i en av husmenighetene i Kina har grepet meg så sterkt. Når du leser det vil du forstå hvorfor:

En av de største hindringene vi står ansikt til ansikt med er mangelen på Bibler. For å møte de nye behovene som vi har fått de siste månedene i det nordlige Sichuan trenger vi umiddelbart 96.000 bibler. Disse kommer i tillegg til de andre vi også trenger. Ettersom våre evangelister fortsetter sin tjeneste forventer vi at dette tallet vil øke betraktelig. Vi trenger også 362.000 bibler for å møte vårt nåværende behov, slik at vi kan møte den store etterspørselen etter bibler i resten av provinsen vår og i de omkringliggende områdene. Vi vet også om andre menighetsnettverk som også arbeider i dette området, og selv om vi ikke kjenner konkret til deres behov for bibler, vet vi at også de har store behov og trenger også til at dette behovet dekkes.

Vi er opptatt av det som skjer i Vesten og den retningen mange tar, hvor det synes som mange avviser korsets vei og omfavner sekulariseringen. Vi lover at vi ikke vil glemme den generøse hjelpen vi har fått i vanskelige tider - og om vi kommer i en posisjon hvor vi kan hjelpe dere i fremtiden så vil vi gjøre det på alle måter vi kan. Slik det er nå har ikke vi noen økonomi til å hjelpe dere; men vi vil be for dere; spesielt for de som har ofret for at vi kan få Bibler. Våre venner i Asia Harvest har fortalt oss historier om barn som har gitt av sparepengene sine slik at vi kan få Bibler i stedet for å bruke det på ting de har lyst på, så vel som voksne som arbeider hardt for å betale avdragene på sine huslån; men som likevel gir for at folket i Kina skal få bibler. Våre hjerter er virkelig berørt av dette og vi takker Gud for hver eneste en som gir av uselvisk kjærlighet og som dere har vist oss. Gud velsigne hver enkelt av dere for hva dere har gjort for folket i Kina.

Fra en bror i Herren

4 kommentarer:

Dagfinn Stærk sa...

Denne meldingen fra Sichuan-provinsen minner meg på da jeg for fire år siden besøkte hovedstaden i provinsen, Chengdu. Vi var bl.a. på besøk til en kirke utenfor byen. En ung mann var ansvarlig for virksomheten. Han bodde i kirken, tjente lite, reiste flere dager i uken på besøk til andre flokker, noen ganger måtte han bytte buss to-tre ganger hver vei. Jeg spurte ham så om ikke dette var et veldig stort ansvar for en ung mann som ham. Svaret glemmer jeg aldri: "Men Herrens gjerning må gjøres." - Til ettertanke for oss.

Otto sa...

Organisasjoner som jobber blandt husmenighetene og som venter på vår støtte ???????? Vi er jo mange som til og med er ferdige med huslånet !

Anonym sa...

Etterlyser kontornr til dette arbeidet. Har en følelse at d har vært opplyst om d tidligere

Anonym sa...

Anonym: Gå inn på denne siden :http://www.asiaharvest.org/pages/projects.html el.

http://www.asialink.no/sider/artikler.asp?type=nyhet&forside=ja&tittel=Nyheter&ant=10

der kan du prate med folk som brenner for dette arbeidet!! - på norsk :-)


mvh
sigbjørn