mandag, mai 12, 2014

Ingenting former deg som bønn

Den høyt respekterte pinseprofilen, Jack Hayford (bildet), har skrevet en ny bok. Denne gang om åndelig krigføring.

Nettutgaven til Charisma har gjort et intervju med ham i den forbindelse, som jeg synes var så interessant at jeg har valgt å oversette deler av det:

'I sin bok 'Penetrating the Darkness' forteller pastor Hayford om sin personlige kamp for å forløse Guds kraft og beseire ondskapens krefter på jorda. Han forklarer hvordan det å omfavne korsets kraft gjør det mulig for deg å utvikle et kraftfullt bønneliv, engasjere deg i effektiv forbønn og forstå våpnene du har til din disposisjon og hvordan du kan konfrontere og beseire det onde'.

I intervjuet sier pastor Hayford:

'Ingenting har i større grad formet erfaringene og begivenhetene i mitt liv som bønn: personlig bønn, offentlige bønnesamlinger, fokuserte bønner, lidenskapelige bønner, og bønner fulle av kraft og Ånd'.

I boken forklarer hvordan man kan utvikle personlige bønnevaner, ta del i forbønn, be om Kristi blods beskyttelse, og hvordan man kan forstå betydningen av å binde og løse. Han skriver også om hvordan man kan konfrontere det onde, og hvorfor vi ikke får bønnesvar,

Jack Hayford skriver også om betydningen av en personlig stille stund med Gud hver dag. Og at ingen ting må komme i veien for den. Heller ikke lovprisning og forbønn for andre.

Her er noen av Hayfords råd:

* Fremstill deg selv for Herren med takksigelse og lovprisning
* Gi ditt hjerte til Ham så Han kan rense det
* Fremstill din dag for Herren som et offer
* Be for familie, medarbeidere, naboer, etc.

Ingen kommentarer: