tirsdag, oktober 20, 2015

Bønnedag i Søndre Aker prosti

Førstkommende lørdag skal jeg undervise om det hverdagslige bønnelivet på en bønnedag for Søndre Aker prosti, nærmere bestemt i Søndre Skøyen kapell (bildet). Bønnedagen begynner kl.10.00 og avsluttes kl.15.00.

Dette gleder jeg meg veldig til. Det er ikke så ofte jeg blir invitert til Den norske kirkes menigheter, men jeg har mange gode venner er, ikke minst blant prestene. For Den norske kirke har virkelig mange gode, gudfryktige prester som er gode hyrder for sine forsamlinger! Jeg er selv vokst opp i en av Den norske kirkes menigheter på hjemstedet - Hunn kirke - og den menigheten fikk stor og avgjørende betydning i de første årene jeg var kristen. Her var et det et godt kristent ungdomsmiljø. Vi gikk til gudstjeneste hver søndag, foruten at vi kom sammen i ungdomsklubb og bibelstudiegrupper. En av prestene her - Gunnar Brunstad - som nå er over 90 år ringte meg for en tid tilbake. Det var veldig hyggelig. Vi hadde en god samtale om både fortid, nåtid og fremtid! Vi har jo det aller beste å se frem til. Sogneprest Brunstad var viktig for meg i avgjørende år av mitt liv.

Det skal bli spennende å tilbringe en dag i bønn sammen med mine kjære søstre og brødre fra menighetene som tilhører Søndre Aker prosti i Oslo. Stå gjerne sammen med oss og be om at Gud gjester sitt folk.

Foto: Den norske kirke.

Ingen kommentarer: