fredag, oktober 09, 2015

Ingen menigheter i Bergen stiller seg bak John Crowder

Ingen menigheter i Bergen stiller seg bak de skandaløse møtene til John Crowder (bildet), men det skal være enkeltpersoner i Bergen som organisasjonen til Crowder har kontakt med. Hvilke disse er har jeg foreløpig ikke fått noe svar på.

I en epost skriver representanten for John Crowders organisasjon at deres kontakter i Bergen leter etter egnede lokaler for konferansen i januar, men har ikke funnet noen ennå. Om ikke en lokal menighet vil stille seg bak, vil de selv påta seg ansvaret.

Eposten innledes med ordet 'skål'.

Det var i går jeg offentliggjorde at den eksentriske forkynneren John Crowder kommer til Bergen i januar neste år. Han er viden kjent for sine 'slosh-fest', et slags 'kristent' rave-party, hvor Crowder og hans medarbeidere løper rundt i møtesalen med en malerkost og 'maler' folk med 'vievann'. Folk raver rundt som fulle, for ikke å si gale, noen gjør tegn i luften som om de skulle drikke eller inhalere narkotiske stoffer, samtidig som de priser Herren. Crowder snakker også om å ta seg en 'Jesus-trip' og snakker hele tiden om 'herlighet' og om 'nåden', om 'ekstase', 'transer' og 'himmelferder', og det 'overnaturlige'.

På bildet ser vi han 'inhalere' Jesusbarnet. Ja, du leste riktig.

Dette er kanskje noe av det mest absurde og blasfemiske jeg noen gang har sett. Det er fullstendig galskap. Jeg håper inderlig at det ikke blir noe av denne 'fyllefesten' i Bergen. John Crowder og hans folk tråkker på alt som er rent og hellig, samtidig som de påstår at dette har med Den Hellige Ånd å gjøre. Man skal ikke ha veldig mye kunnskap om Bibelen for å forstå at det ikke er sant. Det vi er vitne til er en demonisk forførelse. Det er sjeldent jeg bruker så sterke ord, men denne gangen er det ingen som helst tvil.

Nå trenger vi stødige kristne ledere som kan vise hva sunn karismatikk er for noe, som kan veilede og rettlede sine menigheter, slik at dette ikke får noen innpass i noen sammenheng.

Ingen kommentarer: