tirsdag, oktober 20, 2015

Ondsinnede angrep fra muslimer og kristne mot Saeed Abedinis kone

Det er nesten ikke til å tro: Nagmeh Abedini, kona til den fengslede pastoren, Saeed Abedini, som kjemper sitt livs kamp for å få satt mannen fri fra fangenskapet i Iran, forteller at det ikke bare er muslimer som angriper henne. Ondsinnede angrep kommer også fra kristent hold.

Hun blir jevnlig kritisert fordi hun ofte er ute på reiser og dermed er en dårlig mor - selv om alle disse reisene har sammenheng med hennes utrettelige arbeidet for å få satt mannen fri - eller for måten hun går kledd på, eller at hun ikke har gått på bibelskole og hvordan kan hun da fortelle andre om Kristus!

Det er utrolig hva enkelte kristne kan finne på å si om andre. Men det skjer og det er sårende og krenkende. Her kjemper altså en mor og en ektefelle for mannens liv, og så skal hun også måtte tåle slikt fra de som egentlig skulle stå sammen med henne i denne hennes livs kamp for å overleve.

Hun forteller at det har gått hardt inn på henne, men hun velger å tilgi de som krenker henne.

En av de som derimot støtter Naghmed Abedini er Franklin Graham. Han har lenge kjempet sammen med henne for å få satt mannen fri fra det iranske fangenskapet, og har gjort en betydningsfull innsats. På bildet ser vi han går sammen med Saeeds kone og deres barn og andre kirkelige ledere i en marsj for å fokusere på familiens vanskelige situasjon.

La oss fortsatt huske familien Abedini i våre forbønner.

Foto: Billy Graham Association.

Ingen kommentarer: