lørdag, oktober 17, 2015

Reddet livet takket være forbønn

I dag vil jeg gi dere del i et bønnesvar som har grepet meg. Jeg gir dere også del i det for å takke Gud for at Han svarer på bønn.

For to år siden la jeg ut et forbønnsbehov her på bloggen. Det gjaldt en kvinne fra Hvite-Russland, Natasha Brutskij, kona til Gennadij, som er leder for Mission Eurasia i Hvite-Russland. I juli 2013 falt hun svært stygt. Fallet førte til at hun brakk flere ryggvirvler i korsryggen, og på grunn av feil diagnose pådro hun seg svære komplikasjoner som krevde mange kompliserte operasjoner. Flere ganger sto det om livet. Hun fikk blant annet problemer med nyrene og lungene.

Men ved Guds nåde og forbedere over hele verden kunne hun i oktober 2013 komme hjem og begynne det møysommelige rehabiliteringsopplegget hun måtte igjennom.

Tidligere denne måneden kunne så Natasha og hennes mann reise til Ukraina, hvor dette bildet er tatt, hvor de deltok på en ledersamling. De dro blant annet for å takke alle som har stått sammen med dem i bønn i en vanskelig tid.

Billedtekst: Natasha (i rød jakke) og Gennadij sammen med presidenten for Mission Eurasia, Sergeij Rakhuba og hans kone.

Ingen kommentarer: