mandag, oktober 19, 2015

Herrens inderlige og gode nærvær preget møtene i Sannhetens Ord Bibelsenter

Med djup takknemlighet til Gud ser vi tilbake på møtehelgen i Sannhetens Ord Bibelsenter i Slemmestad denne helgen. Det har vært så godt å få kjenne Herrens gode nærvær på en slik stillferdig og fredelig måte og møte mennesker som var hungrige etter Ham. Mange ble møtt av Gud denne helgen.

Tema for helgen var dette: 'Å leve for Guds ansikt - i Gudsfrykt, ydmykhet og tilbedelse', og det var samlinger to ganger på lørdag og to ganger på søndag. Undervisningen er samlet i en cd-perm, for de som skulle ønske å få del i den, men som ikke kunne være til stede.

Det er noe spesielt med Sannhetens Ord Bibelsenter. For oss dreier dette seg om mennesker vi har hatt et godt og nært vennskapsforhold til gjennom mange år nå. Jeg har hatt privilegiet med å undervise her en gang i året, men det er første gangen jeg har hatt en møtehelg. Vi er blitt så glad i menigheten og dens medlemmer, og May Sissel og jeg ser frem til å kunne fortsette det gode vennskapet i tiden framover.

Lovsangskoret til Sannhetens Ord Bibelsenter har en egen evne til å dra himmelen ned over forsamlingen. Så nært, så vart, med norske eller svenske tekster, som gjør det lett å synge med, samtidig som man merker at de som synger, ikke synger for noen annen enn for å ære Jesus og tilbe Ham. Hvilken himmelsk glede de formidler.

Søndag var vi også så heldige at vi fikk høre 'Englekoret', menighetens eget barnekor. Fantastisk! Og de ble godt hjulpet av ungdommene i menigheten som stilte opp som musikere! Du som en skatt denne menigheten har, med så mange ressurser. Vi ble vitne til den nye generasjonen som reiser seg i Sannhetens Ord, og ble veldig berørt da to av barna ba for meg fra plattformen og faktisk ba rett inn i min livssituasjon uten at de kunne kjenne noe til den fra før av.

Hele menigheten hadde stilt opp, fra møteverter ute som inne, til kakebakere og de som hadde smørt nydelige brødskiver, til teknikere og jeg vet ikke hva. Alt med stor kjærlighet og vennlighet og raushet til alle som kom denne helgen, og det var full sal. Det var så lett å dele det Gud hadde lagt på mitt hjerte. Og May Sissel og jeg ble så godt tatt imot og med en raushet som vi sjelden har møtt.

Vi sitter derfor igjen med en djup takknemlighet for det vi har fått være med på. Det har vært en helg med stor legemlig skrøpelighet, men Herren har på en helt spesiell måte vært med og gitt krefter og styrke til å kunne dele mitt hjerte med disse flotte menneskene. I undervisningen jeg ga la jeg igjen mye av meg selv, for å gjøre undervisningen så nær og praktisk som mulig.

Takk, kjære gode venner i Sannhetens Ord Bibelsenter, for alt dere ga oss denne helgen. Det er May Sissel og jeg som sitter igjen med velsignelsen over å kjenne dere og takk for alt dere gav denne fantastiske helgen vi fikk sammen. Gud være lovet for sin nåde og barmhjertighet mot oss alle.

Ingen kommentarer: