onsdag, oktober 14, 2015

En oppdatering om helsesituasjonen min

Her kommer en liten oppdatering til alle dere som ber for meg:

Først en praktisk opplysning: De som forsøker å nå meg på telefon må være litt tålmodig med meg. Det kan være at dere ikke får svar med det samme. Jeg har så kraftig susing i ørene for tiden at jeg har problemer med å snakke i telefonen. Send gjerne en tekstmelding, så skal jeg svare på den, hvis ikke, ring May Sissel.

Jeg har nå økt mengden blodtrykksmedisin, uten at det har noen optimal virkning. Det er noe bedre på dagtid, men på kvelden og natten er blodtrykket fremdeles veldig høyt. Har prøvd mange blodtrykksmedisiner, men de fungerer ikke, eller jeg får mange bivirkninger.

Natten i natt har vært veldig tøff - både på grunn av den kraftige susingen i ørene, men også på grunn av smerter. Selv om det er en strålende oktoberdag her hvor vi bor, med den første ordentlige natten med frost, er jeg litt mismodig i dag. Det tærer på kreftene å være syk. I dag skal jeg arbeide med forberedelsene til helgens seminar i Sannhetens Ord Bibelsenter i Slemmestad. Det har jeg gjort i mange dager allerede, og studiet av Bibelen gir meg styrke. Jeg gleder meg veldig til helgen, og ber Gud gi meg nåde til å dele det Han har lagt på mitt hjerte.

I det hele tatt er det tjenesten for Herren som holder meg oppe. Jeg ønsker ikke å bli sittende stille i en stol og ikke gjøre noe. Da ville jeg ha fallert fort. Jeg kjenner på en djup takknemlighet for at Herren ikke har trukket kallet til å tjene Kristi kropp med forkynnelse, undervisning og bønn, ikke er trukket tilbake og at menigheter fortsatt vil ha besøk av meg. Jeg har sagt at når min tid er over vil jeg helst reise herfra på en talerstol over en åpen Bibel.

Til dere som ber: Be gjerne om at Herren lar meg slippe å ha susingen i ørene. Jeg trenger så sårt å få sove og hvile litt. Angina-anfallene og cystene i lungene får jeg heller leve med, om Han ikke helbreder hele hele.

Og takk for all forbønn. Å vite at noen bærer meg i bønn gjør meg ydmyk og svært takknemlig.

Ingen kommentarer: