tirsdag, september 13, 2022

Nå trenger vi din hjelp til å se Gud reise opp et mektig bønnehær for Norge

I en tid som vi nå lever i kjenner at tiden er inne for å fornye vårt bønneengasjement for landet vårt og for Israel. Jeg har i flere år kjent en stor nød for å gjenreise bots- og bededagen som Norges nasjonale bønnedag, uten å få noe særlig respons på dette, og var i ferd med å gi opp dette prosjektet, men jeg har de siste ukene kjent at det skal jeg ikke gjøre. Gud er i ferd med å reise opp en ny generasjon forbedere - og Han har ikke glemt de gamle bederne heller! Sammen kan vi be for Norge! Sammen kan vi be for de styrende myndigheter, Kongen og hans hus, Storting, Regjeringen og ikke minst for landets grenser.

Og sammen kan vi be om at Gud reiser opp en mektig profetisk bønnehær for Norge og Israel. Sammen kan vi proklamere Guds løfter over land og folk, bære bønnebyrder, se Gud reise opp bønnealtere i by og bygd og ta tilbake bots- og bededagen som Norges nasjonale bønnedag. 

Vil du være med? Be for oss og dette arbeidet. Og støtt oss økonomisk. Du kan gi en gave enten via bankkonto: 2010.30.17611 eller vippse til: 90525875  Bli med på å be fram nye forbedere, be for den nye generasjonens forbedere, be Gud om å reise opp nye bønnealtere!

Konkret trenger vi hjelp til å få bilen vår på veien igjen, slik at vi kan fortsette å holde møter, bønneseminarer og vi trenger økonomi til å gjenreise bots- og bededagen som nasjonal bønnedag. Sverige har sin egen nasjonale bønnedag, hvvor tusenvis av svensker bruker sin egen nasjonaldag til å be for sitt land. Vi må gjenreise og øke bevisstheten om vår egen bønnedag! Bli du med?

Ingen kommentarer: