fredag, november 11, 2022

På spissen av fiendens sverd


Domsvåpenet rettet mot deg vil ikke treffe sitt merke når troen er tilstede. En uventet vending vil gjøre deg overrasket over Guds kraft og beskyttelse.

Av Garris Elkins//Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Mens jeg ba i morges, så jeg en kriger forberede seg på å stikke spydet sitt inn i hjertet av en persons håp og på den måten gi et fatalt slag mot deres tro. I stedet for å lukke øynene og skjelve over det som skulle komme, smilte personen som ble angrepet og stod selvsikkert i Herrens trofasthet. Da krigeren trakk spydet tilbake for å forberede det fatalte fremstøtet, løsnet hodet på spydet og falt til bakken. Til forundring for de som var vitne til hendelsen, og angriperen selv, var angrepet over på et øyeblikk.

Det som kommer til deg har ingen autoritet over deg hvis du står i en holdning av tro og stoler på Herren. Stå og se på mens Herren gjør det uventede. Dette arbeidet med Hans beskyttende nåde er ikke bare for deg. Det er for familien din, byen din og andre steder. Folk er i ferd med å se djuptgripende gjerninger av Herrens beskyttelse mot fiendens angrep. Troens skjold gjør mer enn å beskytte deg mot fienden. Tilstedeværelsen av troens skjold deaktiverer disse angrepene på djupe og uventede måter.

"Ingen av de våpen som blir smidd mot deg, skal ha framgang, og hver tunge som går i rette med deg, skal du få domfelt. Dette er arven til Herrens tjenere, og deres rettferdkghet er fra meg, sier Herren." (Jes 54,17)

Ingen kommentarer: