onsdag, februar 27, 2008

NB! Viktig melding til alle som leser bloggen

Denne bloggen er for tiden utsatt for angrep fra mennesker, som misliker innholdet så sterkt at de ikke skyr noe for å forsøke å ødelegge den. Daglig må innlegg fjernes. Leserne bør spesielt være oppmerksom på en ting: Klikk aldri på lenker som legges ved, med mindre disse kommer fra mennesker du gjenkjenner identiteten til. Slike lenker slettes så raskt jeg ser dem, men jeg er ikke online hele tiden. For tiden er det noen som legger ved en link hvor det enten står "se her" eller "see here". IKKE åpne disse!! De inneholder et meget farlig virus.

Det har vært store oppslag i media som kan fortelle at Magnhild Meltveit Kleppa angripes etter at hun skiftet mening når det gjelder synet på homofili. Jeg tar sterk avstand fra de som skriver hatbrev til henne. Men slike hatbrev, sjikane og angrep kommer også mot de som står for Bibelens syn, som undertegnede gjør. Også tilhengerne av homofili skriver slike brev og bedriver sjikane. Og de tar ikke pause selv i perioder med sykdom i denne familien. Men slike ting skriver media sjeldent om.

Jeg velsigner dem i Jesu navn. Denne bloggens stanses ikke av disse menneskene.

21 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Nå har ikke jeg sett noen av disse postene, så jeg vet ikke hva det gjelder, men dette er gennerelt sett mer sannsynlig at dreier seg om et program som søker opp sider, og kontiunerlig forsøker å spamme hvor de får "napp".

Da har det ingenting med deg, eller hva du skriver å gjøre, og det lar seg enkelt løse ved å sette i gang funksjonen hvor du må taste inn en "kode" som vises som et bilde på skjermen.


Men er det slik at dette er innlegg med et innhold som gjør det tydelig at de er skrevet av noen som følger med på det som skrives her, eller er det snakk om mer gennerelle meldinger?

Mvh.
Lars

Bjørn Olav sa...

Det som har kommet til nå er ikke spam, Lars. De meldingene jeg får har i høyeste grad med meg å gjøre. Mesteparten er grov sjikane i form av personkarakteristikker, løgnaktige påstander og regelrett ondskap. Og det kommer ikke bare til nettsiden, men på ulike andre måter også. Anonyme selvsagt.

Anonym sa...

Vi som ber for deg, velsigner deg. Du lider virkelig for Jesu navns skyld og for at du holder deg til bibelens ord.
Takk for advarselen ang virus.

Når jeg går inn i forbønn for deg og dine, kan jeg kjenne noe av den smerten du bærer. Skulle ønske jeg kunne lette dine byrder.

Hilsen Karin

Anonym sa...

Bjørn Olav:

Joda det er kommet inn mye som kan falle inn under sjikane.

Men det var disse viruslinkene jeg lurte på om var spam, eller bevisst plantet.

Ikke minst fordi det er lett å gjøre noe med om det er snakk om spam.


Mvh.
Lars

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Hansen skriver:

"Det som har kommet til nå er ikke spam, Lars. De meldingene jeg får har i høyeste grad med meg å gjøre."

Mener han meldingen fra "duran": "SEE HERE", som nettopp dukket opp i kommentarfeltet?

Dette er opplagt spam, og har ingenting med Hansen som person og kristen å gjøre.

Hvilket styrker meg i mistanken om at dette framstilles på den måten som passer best til Hansens overordnede agenda, nemlig å framstille seg selv som en from og forfulgt mann.

Anonym sa...

Innlegget fra "duran" ser ut som helt vanlig spam som ikke bryr seg mye om hvem BOH er, og hva han står for.

Mao. sannsynligvis ikke et angrep. Og det er også veldig lett å gjøre noe med. Det er bare å aktivere funksjonen hvor du må skrive en kode som dukker opp ny hver gang du skal skrive et innlegg.

Mvh.
Lars

KuleKnut sa...

Jeg har mac og er ikke redd for virus siden disse alltid er skrevet for pc, så jeg trykte like gjerne på den linken og det stemmer nok det som sies her at dette dreier seg om et firma som lager antivirus og skremmer folk til å kjøpe programmene deres ved å automatisk pøse ut sånne linker på blogger som du ikke må skrive inn kode for å legge igjen kommentar.

Har hatt veldig store problemer med lignende på hjemmesida mi pga at jeg ikke har muligheten til å beskytte gjesteboka mot sånn type spam, men aktiver koden så er iallefall DET problemet løst. Folk som driver med sjikane derimot har vi null respekt for og må på ingen måte tas på alvor.

Anonym sa...

Hansen snakket usant om innholdet i virusbefengte meldinger. Det viste seg å være alminnelig spam. Så hvorfor skal vi tro ham når han påstår seg sjikanert på andre måter?

KuleKnut sa...

Det må være lov å missforstå.

Hansen tar opp rimelig kontroversielle temaer her innimellom og han har sterke meninger som ofte ender opp i overopphetede diskusjoner og da er det desverre naturlig at noen ikke klarer å holde seg til saken og glir over i ren sjikane. Med de uttalelsene som Hansen har på bloggen sin er jeg ikke det minste overasket over at han får en del hat post og guffne henvendelser og ser ingen grunn til å betvile det. At han ikke ser forskjell på spam og sjikane kan man da på ingen måte holde mot han.

Anonym sa...

Jovisst kan man det! Her har vi faktisk ferska Hansen i å snakke direkte usant om disse ondsinnete innleggene med linker til "farlige virus". Hansen skriver rett ut at de "i høyeste grad har med ham å gjøre".

Vel, det var ikke sant, var det vel?

Anonym sa...

Tja, hvis jeg tror snø er noe Gud gjør for å plage meg, så tror jeg jo det.

BOH trodde disse virusmeldingene var målrettede, og jeg finner ingen grunn til å tro at det er noen bevisst løgn inne i bildet.

Mvh.
Lars

Anonym sa...

Hansen: Jeg ville sette meget pris på om du understreker at dette ikke kommer fra meg. Slik du skriver det kan folk tro at det er det.

Anonym sa...

Bevisst løgn? Nei, muligens ikke. Men et særdeles slepphendt og omtrentlig forhold til sannhet og etterrettelighet er det i hvert fall.

Hansen tror han "står for" Bibelens lære, uten bortforklaringer. Denne lille saken viser at også Hansen tolker det han leser, og at tolkningen av og til blir ravgæærn.

Anonym sa...

Anonym: Ja dette har jeg vært offer for her hos Hansen flere ganger.

Det er fortvilende å bli beskyldt for sjikane og personangrep når meldingen det påstås inneholder dette slettes og alt forsvar i ettertid også slettes. Da blir det stakkars Hansen og slemme meg.
Sannheten er at det ikke alltid er sånn. Og nå blir vel dette slettet også...

Anonym sa...

BjornOlav:
Du er en vektare pa muren!
Herren ska ge dej kraft att vara Hans rost i denna svara tid!
Jag tackar Gud att du vagar sta po Guds ord,och tala det som Herren ger dej!Jesus ska omsluta dej po alla sidor,BjornOlav, "So frukta icke for det som du for genomga,Herren er med dej,du tappre stridsman."
Jesus seger ju,"Har de forfolt meg,so skall de forfolja er,och har de hallit mitt ord,so ska de halla ert" .
Les vittnes bordet som jag skrev till dej for nagra bloggar sen,jag tror att det var i mandags.
Ha det so bra,BjornOlav.
Helsar Karin

Bjørn Olav sa...

Merkelig at disse "anonyme" vet hva jeg får av post, telefoner og meldinger! Deres forsøk på å diskreditere meg, sier i grunnen sitt, oig jeg tror folk flest ser det. Men kanskje ikke de selv? De faller for sitt eget grep, hat og ondskap. Og selvsagt gjør de det "anonymt", de er jo så modige.

Men la meg nok en gang undestreke at jeg sikter ikke til disse spam meldingene. Det er helt andre ting jeg sikter til. Jeg tror nok at jeg ser forskjellen på spam og på de ondskapsfulle meldingene jeg får.

Men jeg har advart mot disse spam meldingene fordi noen av dem inneholder et farlig virus.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.