torsdag, februar 02, 2012

Amerikansk pinsekarismatiker krones til konge!

En video som nå ligger ute på You Tube (du finner en link nederst i artikkelen), skaper nå høyst berettigede reaksjoner i det pinsekarismatiske miljøet verden over.

Videoen viser utdrag fra en gudstjeneste 29 januar i år hvor biskop Eddie Long (bildet), blir kronet til konge (!) over menigheten sin og Georgia, USA, av en jødisk rabbiner, ved navn Ralph Messer. Han bæres rundt i forsamlingen i en vakker stol, og blir hyllet av 25.000 menighetsmedlemmer!

I desember i fjor fylte biskop Long ut skilsmissepapirene etter 21 års ekteskap 'uten håp om forsoning' på grunn av 'uoverkommelige forskjeller'. Fire menn har rettet anklager mot ham for 'handlinger av seksuell art'. Han nektet lenge for dette, men i mai i fjor kom han frem til en avtale med de fire tidligere medlemmene av menigheten, uten å gå rettens vei.

I forbindelse med nyttårsprekenen i år, sa Long:

'2012 er her. Rist av deg samvittighetsnaget! Rist av deg depresjonen! Rist av deg dine økonomiske problemer! Begynn å bruk hendene igjen ...Gud handler mer om din framtid enn din fortid'.

Nå er han selv kronet til konge! Ikke dårlig. Jeg kjenner bare en som er konge, og som skal hylles. Hans navn er Jesus.

Her er linken som viser kroningseremonien:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AVkoQHCXSK8

1 kommentar:

bjørn sa...

"du vil kjenne dem på fruktene" sier jesus..her har du livstil og frukter som tyder på det Jesus advarer imot..Falsk profet..Kommer til å bli mer og mer forvillelse som dette, slik som den tidligere repotasjen du la ut om blodet til paven på utstilling..relegiøs villfarelse i regi av falske profeter..Hjelper ikke å si "Jesus" her og der, når man blander inn alt verdslig og relegiøse sermonier som ikke har rot i skriften.."ikke alle som sier herre herre skal arve Guds rike, men de som gjør min himmelske fars vilje" sier Jesus..Dette er eksempel på en som ikke gjør Guds vilje, men kroner seg selv til konge! Som du sier Bjørn olav..Det er vel bare en konge? JESUS KRISTUS! herre,frelser,skaper,dommer og venn...