onsdag, august 28, 2013

105.000 hørte evangeliet forkynt tre kvelder på rad

Utrolige 105.000 mennesker fylte gigantiske Angel Stadium i Anaheim i California tre kvelder på rad for å delta på den årlige høstkampanjen til Greg Laurie. Tilsammen 9.263 mennesker har tilkjennegitt at de ønsker å gi sine liv til Jesus, og vil nå bli fulgt opp av lokale menigheter.

Det er 24 gangen pastor og evangelist Greg Laurie inviterer til sin 'Harvest Outreach'. De tre kveldene forkynte han om den forvandlende kraften i Guds kjærlighet.

Greg Laurie startet som pastor under Chuck Smith, grunnleggeren  av Calvary Chapel menighetene, og en av forgrunnsfigurene under den såkalte Jesus-vekkelsen på 1970-1980-tallet. Laurie startet opp med en bibelstudiegruppe med 30 personer, og ut av denne bibelstudiegruppen er det vokst frem en menighet, Harvest Christian Fellowship, som har vokst til en av de største menighetene i USA. Den teller 15.000 medlemmer.

Den bestselgende forfatteren og pastoren, Max Lucado, hadde gleden av å åpne det evangeliske møtet 23. august. Det gjorde han med en enkel bønn: 'Herre Jesus, dette er din tid og ditt øyeblikk!' Og det ble det sannelig.

Ingen kommentarer: