mandag, august 12, 2013

10 år gammel kristen jente drept av Morsi-tilhengere

10 år gamle Jessica Boulos (bildet), en koptisk kristen jente, på vei hjem fra bibelstudiegruppen hun tilhørte, ble skutt ned og drept tirsdag i forrige uke. Kristne i dagens Egypt er fritt vilt. Morsi-tilhengerne anklager nemlig dem for å ha iverksatt opprøret mot Det muslimske brorskapet.

Jessica Boulos ble skutt utenfor, Den evangeliske kirken i Ahmad Esmat gaten, i Kairo. Hun var på vei hjem sammen med sin søndagsskolelærer, da en ukjent mann med revolver dukket opp og skjøt henne rett ned.

Det er Morning Star News som rapporterer dette.

Søndagsskolelæreren var i ferd med å kjøpe noe på et marked, og hadde akkurat snudd seg vekk, da Jessica ble drept. En muslimsk forretningsmann som kjente Jessica, så henne falle i gaten. Han løp bort til henne med det samme, rev av seg skjorta, tullet den rundt henne og løp alt han kunne til nærmeste sykehus, men den 10 år gamle jenta var allerede død. Hun var skutt rett i hjertet og døde umiddelbart.

Nasr Allah Zakaria, som er onkel til Jessica, forteller til Morning Star News, at familien er knust. La oss huske dem i våre forbønner.

Ingen kommentarer: