torsdag, september 06, 2018

Anne Graham Lotz har fått brystkreft

Anne Graham Lotz (bildet) er blitt diagnostisert med brystkreft. Det skriver hun selv på sin egen nettside i dag. Hun forteller om et merkelig sammentreff:

17. august 2015 ved 15.00-15.30-tiden fant hun sin ektemann, Danny, bevisstløs i ekteparets svømmebasseng. To dager senere var hennes ektemann hjemme hos Herren. Tre år senere, på dagen. mellom kl.15.00-15.30 fikk Anne Graham Lotz, Billy Grahams datter, beskjed fra sin lege om at hun har fått brystkreft.

"Med det samme jeg fikk vite dette kom jeg til den konklusjonen et dette var et angrep fra fienden. Men i samme øyeblikk formet det seg en tanke i mitt sinn. Jeg hørte den milde stemmen til Den Hellige Ånd, som minnet meg på at at det var på en fredag , mellom klokken 15.00-15.30 at Guds påskelam ble slaktet. Jesus døde også samme dag i uken, på samme tidspunkt på dagen, og knuste slangens hode. Pris Herren! Korset, Guds Lams blod, triumferer over alt som djevelen kan kaste mot oss eller bestemme for oss. Så jeg befinner meg i en tilstand av tilbedelse og stoler på at Gud har fullstendig kontroll på alt sammen."

Anne Graham Lotz forteller at hun hver dag siden hun fikk diagnosen har fått et løfte og en oppmuntring fra Guds ord.

Hun ber om forbønn, og jeg ber alle mine bedende venner om å omslutte Anne Graham Lotz i sine daglige bønner.

Ingen kommentarer: