lørdag, desember 05, 2009

Et alvorlig budskap til Norges kristne - må leses! Del 1 av 3


Dale Anderson (bildet), en av lederne for det internasjonale bønnehuset i Kansas City, har nylig vært i Norge igjen. 28. november talte han på Grimerud, og kom i den forbindelse inn på kallet til faste i januar 2010. Øyvind Fjellestad har tatt notater av talen som Nasjonalt Bønneråd nå sender ut. Vi ber Norges kristne merke seg dette budskapet, og be over det!

Jeg vil tale til dere om hvorfor dere skal faste i januar 2010. Sønner og døtre av Norge. Hvorfor er det slik at at folk andre steder i verden ser hva Gud har for dere, men dere ser det ikke? Denne fasten er alvorlig. Den vil bestemme de neste 10-12 årene av deres historie. Den vil avgjøre om dere fortsatt skal ha en lampe som lyser for nasjonene. Herren står for døren og banker. Fredsfyrsten ønsker å gå inn.

Norge - en fredsnasjon i verden, med en falsk definisjon av fred. Men Herren har en sak Han ønsker å ta opp med dere i kveld: Dere har vært en stemme til fred i verden. Dere har salvet menn av fred - brakt dem til deres land og gitt dem gullmedaljer. Dere har salvet dem til "generaler" og fredsstemmer til verden. Men det har gått ut fra dere en falsk definisjon av fred som har latt denne nasjonen øde av Herrens profeter. Dere har gitt en definisjon av fred som ikke er Hans definisjon, og Han kommer for å gi en rask dom over deg. Han står ved din dør i kveld og Han ber deg gå inn i faste og bønn. Det er kun en definisjon på fred, bare et sted der mennesker finner fred: Ved Kristi kors. Omvend deg. Kom til korset. Rop om nåde. Så vil Han inngå fred med deg ved korset. Rop ut i alle retninger dette kallet til faste og bønn.

Norge - en sammenligning med Hanna (1.Samuelsbok kapitel en) Dette ropet kan sammenlignes med Hannas, som ropte ut om en sønn som skulle ha en profetisk stemme til nasjonen. Dette skulle igjen kalle nasjonen tilbake til Gud. Dette ville gi ekte rettferdighet til nasjonene. Hun var selv ufruktbar, men hun slo seg ikke til ro med situasjonen. Norge - du har et ansikt overfor nasjonene. Det ser bra ut fra utsiden. Du har et budskap om fred. Men det er et falskt budskap. Morslivet ditt er ufruktbart. Fremfor Gud har du ingen profetisk stemme. Du er ufruktbar og tom framfor Hans trone. Gud spør: Vil du bruke en måned sammen med meg? Vil dere falle ned på deres ansikter og rope ut til meg? At jeg vil forløse min smerte i ditt hjerte, og at dere tar inn over dere byrden jeg har på mitt hjerte. At du igjen vil forløse mennesker som har en profetisk stemme. Dette er kallet jeg gir dere i kveld: At dere fra denne kveld vil ta vare på dette. At du vil ta det alvorlig og kalle dine venner og familie inn i dette. Herren vil at du skal være en som bringer fredsbudskap ut til verdens nasjoner. Han vil at dine sønner og døtre skal bli forløst ut i den rette definisjonen av fred. Hanna var ufruktbar. Hun ropte ut år etter år: Gud, gi meg en sønn! Gud er ute etter en sønn som vandrer i Guds kraft. Ord fra Herren var sjeldne i landet. Prester og profeter var falske. Elis sønner levde i umoral. Hanna var ute etter noe annet. Hun brant i sitt hjerte etter en mann som ville tale Guds ord, - en som ville være bærer av en profetisk ånd. En som ville tale Guds ord selv om ingen ville lytte. En som ville vandre i hellighet på Guds veier. En som var annerledes enn datidens prester. Hun ba om den maskuline sjel. En som ville stå på barrikadene, ikke trekke seg tilbake. I Norge: Gud vekker den maskuline sjel. Han kaller menn til å reise seg - sette opp grensene - sette menn i revnene på muren. (Esek 22,30) - skyve fienden tilbake. Denne muren er Norge. Dere har et kall til å stå i revnene i muren.

(fortsettes i morgen)

Ingen kommentarer: