søndag, desember 06, 2009

Et alvorlig budskap til Norges kristne - må leses! Del 2 av 3


Her følger andre del av Dale Andersons (bildet) tale på Grimerud. Du bør ta deg tid til å lese første del først, om du ikke har gjort det. Den ble publisert i går:

Guds folk må inn i faste og bønn - en ny prioritering. Slutt å se på pornografi, bruke tid på TV og bli fanget av underholdning. Kvinnene er bekymret. Det er ingen maskulin sjel som står opp for Norge. Sønner, vil dere dra opp kamplinjen igjen? Vil dere være villige til å fylle revnene i muren og dra tilbake fienden igjen? Våre hjem er i krig. Barna våre er i krig. Deres hjerter blir revet i stykker av denne verdens ånd. Verden kaller på dem og dere har ingenting å si. Hvorfor sitter du ned og begraver ansiktet ditt i avisen, og ignorerer det kallet Gud gir til deg? Gå ut av din apati og din passivitet. Hanna gråter sin nød og ville ikke spise (v.7) Hun faster og ber om en slik mann. Hun blir med barn. Samuel spør: "Hørt fra Gud?" Gud vil igjen gi denne nasjonen en byrde som kommer fra Ham. Samuel ble oppdratt etter Guds hjerte. Han ble presentert for presteskapet. Han ville bli en mann som sto i gapet. Samuel vokste med Herren. Gud kalte ham. Gud ordinerte ham til å være en profet for nasjonen, den siste dommer i Israel. Han salvet den første kongen. Han var en nasireer fra fødselen. Livsstil av faste. Han skulle peke ut landets konge. Gud sier i dag: Vil du gå inn i en faste - så jeg kan kalle på dine sønner og døtre - legge på dem en profetisk salvelse - som gjør at de kan avsløre det falske - og de kan peke på det som er rett - peke på Jesus. Gud kaller oss til å komme til korset - legge av synd - finne fred ved Hans kors. (Ef 2) Gud er rik på barmhjertighet (v4) - budskap av sann fred - forene de to ved korset (v.14)

Norge har et kall fra Gud til verdens nasjoner, og spesielt til Israel. Herren har kalt dere til å være budbringere til verdens nasjoner. En nasjon som Gud vil sende dere til, er Israel. Dere skal stå som Guds sanne profeter - skyve fienden tilbake - se til at det blir sanne profeter i Israel igjen - som vil fortelle hvem Israel er i Guds øyne. Nå kan du ikke gjøre det. Gud kan ikke forløse profeter fra din nasjon, fordi nå tar du opp en falsk fred mot Israel, og ikke for Israel. (Rom 10-11) Hvordan vil de kjenne Gud om ikke en budbringer taler til dem? Gå til nasjonene og til Israel og proklamer fred gjennom Jesus Kristus. Åp 2,1 flg. Til menigheten i Efesos: Hvis du ikke vender tilbake til din første kjærlighet vil jeg flytte lysestaken. De vil miste den skinnende lysestaken av tjeneste. Ingen profeter vil bli sendt ut fra dem.

Tredje og siste del publiseres i morgen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Gud har lagt i oss å være en fredens ånd for verden.
Vi skal være fredskapere.Som Jesus og vennene sa "gå i fred broder".
Å skape ekte fred kommmer fra Herren selv.
Å ha Herrens fred i sitt hjerte som en flammende ånd som lyser for verden er evig fredsarbeide.
Når man ber med Jesus om at hjertene skal åpne seg for hans ånd så dem kan føle hans uendelige kjærlighet som åpner øynene så vi kan se med hans øyner på lidene mennesker på hele jorden.
Å invitere Jesus inn i hjertet slik at man kjenner Guds kjærlighet til verden med åndens vedundelige tårer av kjærlighet.
Å sitte å kjenne det ømme hjerte som sprenges av kjærlighet som trenger inn i det hårde stenhjerte til hen som i smerten hater seg selv og Gud.
Finnes det noe større glede en å la jesus bo i hjerte så oppløftingen av ånden skaper så herlighet at man elsker i ekstase selv den største lidene sjel på jorden inn i Gud.
Ja man elsker den ufrelste like inn i himmelen så han kan få møte Jesus som stenhjerte ikke kan føle eller se.
Kjære Jesus la din kjærlighet trenge inn i sprekkkene på stenhjertene så dem kan føle hvor god du er.
Må kristene i Norge bli lys for deg med å la deg lyse i sine hjerter så tårene over din kjærlighet fyller jorden.
Som du sier hat avler hat kjærlighet skaper kjærlighet.
Jesus la meg ikke være blant dem få som kjenner din kjærlighet men må mange kristene i Norge i bønn vekke sin første kjærlighet så du kan vise dem en kjærlighet som overgår alt dem har opplevet på jorden amen

Jesus må din ånd utgytes på jorden så alle hjertef får valg om dem vil ta imot deg Herre.

Broderlig i kristus

svnyborg sa...

"Kjære Jesus la din kjærlighet trenge inn i sprekkkene" HVILKEN BØNN ER DETTE??
Her er det snakk om en Gud som brukte minst 1500 år på å produsere en sønn hvis eneste oppgave var å dø for at alt og alle skulle bli frelst!! og så ber vi han om å "trenge inn!", Jesus sa Guds rike er inni oss, det er vel inne nok, er det ingen som ser og aksepterer det, og tar det derfra?? Hvorfor skal Jesus gjøre mer??? er det ikke nok det han gjorde??? Er det ingen som spiser av livets tre lenger???, men bare går rundt det og synger "nissen på låven"?

Anonym sa...

Hvis alle tok imot lyset Jesus istedenfor "lyset kom til verden men verden tok ikke imot" så ville vi se en frels verden uten ondskapen vi ser nå.
Nei det er ikke Jesus feil at noen har stenhjerter som ikke slipper himmelriket frem iseg men han vil gjerne hjelpe dem som ikke klarer å la ånda komme frem i hjertet.
Hva hjelper det at du har Guds rike ine i deg hvis du har sotet til og forstenet hjertet som skal stråle "for dere er verdens lys sier Jesus "
Ja Gud åpnet veien for 2000 år siden men stenhjertene hindrer himmelriket å komme frem i hjertene.Derfor må hjertet omskjæres så lyset til Guds ånd kan lyse for verden.
Takk Gud for han ikke sluttet for 2000 år siden å hjelpe menneskene selv om dem ikke fortjener det etter menneskets tankegang.
Jesus ønsker bare å hjelpe deg å rense bort smerten og synden som stenger for Guds ånd i ditt hjerte så du kan være lys for verden.
Vi får håpe at GUd og hans bønnefolk kan bane vei for himmelriket så det kan bryte fram iblant oss som lysets komme fra himmelriket i oss.
Vi trenger nok Jesus hjelp i lang tid enå på jorden til alle kommer i kontakt med himmelriket så dem blir ett med Faderen,Sønnen og Den hellige ånd amen.

Broderlig i kristus

Anonym sa...

Jesus ber i Johannes 17, vers 20 til 23 til sin Far og vår Far: Jeg ber ikke bare for dem, men også for dem som gjennom deres ord kommer til tro på meg. Må de alle være ett, slik du, Far, er i meg og jeg i deg. Slik skal også de være i oss, for at verden skal tro at du har sendt meg.




Den herlighet du har gitt meg, har jeg gitt dem, for at de skal være ett, slik vi er ett: jeg i dem og du i meg, så de helt og fullt kan være ett. Da skal verden skjønne at du har sendt meg, og at du elsker dem slik du har elsket meg.

Den dagen Nyborg at vi oppfyller disse ord fra Jesus da er himmelriket fullbyrdet på jorden.

Som Paulus sier han har gitt oss sin ånd, Guds ånd i hjertet. siden Gud er i alle som tror, må hans ånd være det som binder legemet sammen til ett legeme i Kristus.
Da har vi Guds hjertelag så alle kan se at han bor i oss

Takk jesus du blir større og større til mere man ser av din frelsesplan.

Broderlig i kristus