mandag, desember 14, 2009

Tre nye frelst i nystartet baptistmenighet i Nasaret


Det var en glad og begeistret pastor Saleem Shalash fra Nasaret som sendte meg en melding i går kveld: En mor og hennes to døtre hadde tatt imot Jesus som sin Frelser og Herre på møtet i "Hjemmet til Jesus - Kongen" i går kveld.

Den nye baptistmenigheten i Nasaret, med det flotte navnet, har opplevd en helt spesiell nådetid fra Herren siden de startet opp virksomheten i august måned. De startet med syv medlemmer da menigheten ble grunnlagt i august, og nå teller den over 30 medlemmer. Hjemmet de møtes i er allerede i minste laget for møtene, og de kan ikke dele seg i mindre grupper da de ikke har ledere til å ta seg av de nyfrelste. Derfor må pastor Saleem Shalash se seg om etter et lokale snart. Kan du være med på å be om at de må lykkes med det, og at den gryende vekkelsen fortsetter?

De tre som ble frelst i går kveld fikk hver sin Bibel på arabisk, med navnene sine skrevet inn og datoen for når de bestemte seg for å følge Jesus. For disse tre araberne er det aller første gang de holder i en Bibel, men de har vært kalt av Gud lenge. Det er mange som er det i Nasaret i dag. Vi håper nå å finne norske støttepartnere til pastor Saleem og hans nye menighet. Vi må arbeide mens det ennå er dag, natten kommer da ingen kan arbeide, sa Jesus. Nå er det dag i Nasaret! Byen hvor Jesus vokste opp opplever at det spørres etter hvem Jesus er! Denne anledningen kan vi ikke la gå fra oss. Er du med? Ta kontakt med meg, så skal jeg videreformidle eventuelle gaver.

Til helgen inviterer menigheten til julefest. Jeg regner med at Saleem Sahls leilighet vil være fullstappet av folk. Vær med på å be om at mange arabere må møte Jesus da! De samles på søndagskvelden.

På bildet ser du pastor Saleem Shalash sammen med to av de som ble frest i går kveld.

Ingen kommentarer: