søndag, januar 02, 2011

Antall blogglesere øker - 707.000 har besøkt den siden starten

Rundt nyttårsleite pleier man å holde vareopptelling. Så også i bloggsfæren. I 2010 ble det produsert 1325 artikler, hvilket er noe lavere enn antallet i 2009. Tilsammen siden oppstarten av bloggen i 2006 er det produsert 4703 artikler. Og siden den gang har nesten 707.000 besøkt bloggen. De siste månedene av 2010 var det en markant økning i antall lesere.

Leserne kommer fra mange kanter av verden. Med Google oversetter er det mulig for mange å lese den som ikke er norskspråklige. Hovedvekten av leserne kommer selvsagt fra Norge, men det er trofaste lesere i USA, England, Israel, Nederland, Sverige, Danmark, Canada, Australia. En del legger igjen kommentarer, men etter at alle kommentarer legges i moderasjon er antallet gått noe ned. Mange velger heller å kommentere bloggartiklene på Facebook siden min. Jeg kommer til å fortsette bloggingen også i 2011 - både artikler til oppbyggelse og informasjon.

Takk til alle som følger bloggen daglig, ukentlig eller stikker innom nå og da. Jeg ønsker alle bloggens lesere et riktig godt nytt år.

1 kommentar:

Nils Gudmund sa...

Godt nyttår til deg óg!