onsdag, januar 19, 2011

Det går sakte fremover for Peter Hoover

Bildet du ser her er tatt for noen få dager siden, nærmere bestemt den 17.januar, og viser medlemmene av den anabaptistiske kommuniteten, Rocky Cape Christian Fellowship, i Australia. Klikker du på bildet får du opp et større bilde.

Det er Peter Hoover - som sees litt til venstre på bildet i øverste rekke med skjegg og solbriller - som har sendt meg det, sammen med noen linjer for å fortelle hvordan livet er blitt etter hjerneoperasjonen. Det er alltid oppmuntrende å høre fra ham, fordi Peter er så overgitt til Jesus og Hans vilje med Peters liv. Han begynner sitt brev med:

Må Herren Jesus se i nåde til oss syndere!

Så forteller han om prøvelsene ved at ord er blitt borte, eller at han roter med ordene. Han kjenner seg så sliten. Så skriver Peter:

"Til slutt er det bare Jesus som blir igjen!"

Han er så takknemlig for fellesskapet med de andre troende, og siterer Hebr 10,25: "... og la oss ikke holde oss borte fra vår egen forsamling, slik noen har for vane, men la oss formane hverandre, og det så meget mer som dere ser at dagen nærmer seg."

Peter har prøvd å skrive litt igjen og det går sakte fremover. Det gjør det også med talen. Han takker samtidig for stillheten, og ser frem til den dagen da det ikke er mer å si - men vi er hjemme i herligheten hos Gud.

Gjester kommer og går ved kommuniteten i Rocky Cape. To søtre som har vært hos dem en tid, Miriam Waldner og Julie Wipf returnerer nå til den anabaptistiske kommuniteten Elmendorf i Nord-Amerika, mens Harold Weaver og Ellis Kropf, to Ordets tjenere fra en kommunitet i Alberta er på vei til Australia.

Peter Hoover hilser til alle som ber for ham og vennene i Australia. Jeg kommer til å fortsette å publisere nyheter herfra da det er mange av bloggens lesere som setter stor pris på det.

Ingen kommentarer: