søndag, februar 27, 2011

Amerikansk misjonær skutt og drept i Mexico

Nancy Davis (59), døde på et sykehus i sør-Texas onsdag, omlag 90 minutter etter at hun ble skutt i hodet, da hun og hennes mann passerte en illegalt oppsatt veisperring 70 mil sør for den mexikanske grensebyen Reynosa. Av en eller annen årsak valgte ektemannen Sam ikke å stanse. De kjørte igjennom et område som har vært utsatt for biltyverier og vold den siste tiden.

Nancy og Sam Davis har drevet et misjonsarbeid i et område av Mexico som er svært risikofylt. Ekteparets sønn, Joseph Davis, forteller til The Associated Press at hans foreldre var fullt klar over hvor farlig deres arbeid var, og at de også tidligere har vært jaget av bevæpnede menn. Hans mor pleide å sende tekstmedlinger for å fortelle sønnen at de var trygt tilbake i USA. Denne gangen gikk det forferdelig galt.

Området ekteparet Davis har arbeidet i kontrolleres av Mexico's farligste narkotikakartell, Zetas. Det er i det samme området at 72 immigranter fra Sør- og Mellom-Amerika ble funnet myrdet i August.

Nancy og Sam Davis grunnla The Methodist Gospel Proclaimers Missionary Association in Weslaco, Texas, hvor de også hadde sitt hjem. De tilbrakte 80-90 prosent av sin tid i Mexico.

La oss huske ektemannen og ekteparets sønn og familie i våre forbønner.

Ingen kommentarer: