fredag, februar 18, 2011

Spennende bønnekonferanse på Grimerud neste helg


Nå begynner det å nærme seg! Neste helg arrangeres "Livsstil - med hjerter i brann" på Grimetud. Årets nasjonale bønnekonferanse har fått nytt navn og et helt nytt konsept, hvor deltagerne kan velge ulike ting å være med på. Blant årets talere og seminarholdere er Emmanuel Minos, Håvard Sand, Magritt Brustad, Bjørn Olav Hansen og Ioan Peia (bildet), den tidligere lederen for Den evangeliske Allianse i Romania og en av lederne for European Prayer Link.

Konferansen arrangeres i samarbeide med Nasjonalt Bønneråd og Ungdom i Oppdrag/Restore 24/7. Et av ordene som Herren har talt til oss om for årets bønnekonferanse er Malaki 4,6: "

"Han skal vende fedrenes hjerter til barna og barnas hjerter til fedrene, så jeg ikke skal komme og slå landet med bann."

Håvard Sand til i sin undervisning ta for seg "forløpertjenesten", den tjenesten døperen Johannes hadde. En "forløper" lever innviet og kaller mennesker til å vende om til Gud og forbereder menigheten på Jesu gjenkomst

På Grimerud pågår det for tiden bønn 24 timer syv dager i uken. Det blir seminarer om 24/7 bønn.

Mange henter for tiden inspirasjon fra Oldkirken, ørkenfedrene og forskjellige klostertradisjoner. På bønnekonferansen vil vi øse av disse skattene fra dem som har gått foran oss til et rikere indre liv. Dette seminaret skal jeg holde, og jeg kommer blant annet til å ta for meg Jesusbønnen Med oss har vi også to Mariasøstre fra Darmstadt, søster Lietitia og søster Mirofora.

Møtene og seminarene er åpne for alle, så selv om du ikke har meldt deg på er det bare å komme.

Ingen kommentarer: