tirsdag, februar 01, 2011

Russiske baptistledere fordømmer terroren mot Domodedovo flyplassen

Lederne for Den russiske unionen av Evangeliske kristne/Baptistene har kommet med en uttalelse hvor de fordømmer den grusomme terrorangrepet mot Domodedovo flyplassen 24. januar, hvor 35 mennesker ble drept og over 130 skadet.

Evgenij Bakhmustsky, visepresidenten for Den russiske unionen av Evangeliske kristne/Baptistene, uttrykker i uttalelsen sin dypeste medfølelse med familiene som er rammet og karakteriserer selvmordsangrepet som ren ondskap utført av feiginger. Bakhmustsky sees til høyre på bildet, her sammen med Alekseij Smirnov, som er president for denne baptistunionen i Russland.

"Angrepet viser at menneskehjertet fremdeles er ondt. En person blir drept på en flyplass, en annen begår fosterdrap, en tredje fullfører en konkurranse med hjelp av uærlige metoder og ødelegger sitt liv, en annen forråder en venn. Vi trenger derfor omvendelse. Gud venter fremdeles på at vi skal omvende oss," sier Bakhmustsky.

Pastor Vitalij Vlasenko fra Moskva, direktør for utenlandsseksjonen i Det russiske baptistsamfunnet, har kommet med en lignende uttalelse. Han skriver at kristne av alle konfesjoner fordømmer en hver form for terrorisme. Han ber landets kristne om å søke Gud for å forhindre at slike ting som terrorhandlingen mot flyplassen skjer igjen, og siterer samtidig Rom 12,15:

"Gled dere med de som gleder seg, og gråt med dem som gråter."

"I dag gråter jeg for ofrene, og jeg uttrykker med deres familier og jeg ber for de sårede," skriver pastor Vlasenko.

Ingen kommentarer: