lørdag, februar 26, 2011

Stor oppslutning om årets bønnekonferanse på Grimerud

Bønnekonferansen i Grimerud som pågår nå tegner til å bli en av de mest vellykkede vi har arrangert. Jeg skriver "vi" fordi Nasjonalt Bønneråd, som jeg er en del av, står som arrangør. Årets konferanse har samlet flere enn vi har vært på lenge, og det mest gledelige er at det er mange ungdommer her! På fredagens kveldsmøte var møtesalen fullsatt, og antall fremmøtte går at kjøkkenkapasiteten på Grimerud er sprengt. På seminaret jeg hadde i dag var det ikke plass til flere, så flere måtte stå.

Ioan Peia, den tidligere generalsekretæren for Den evangeliske Allianse i Romania og medlem av International Prayer Council talte fredag kveld. Hans budskap la grunnen for det som er årets hovedtema, nemlig at Gud bringer generasjonene sammen og hvilken velsignelse som kommer når enheten blir til virkelighet mellom de ulike generajonene. Det var et sterkt budskap som berørte mange. Det gjorde også lovsangen ledet av lovsangsteamet til Marie Hognestad.

I dag har det vært tre bolker med seminarer. Jeg tolket Ioan Peias budskap fredag kveld og hans seminar i dag, hvor han i dag talte om Guds herlighet manifestert gjennom oss. Arnt Jakob Holvik fra Osfellesskapet hadde seminar om "En livsstil med Jesus", mens tema for Henning Schikoras seminar var "Profetisk gjennombruddsbønn for hovedsteder". Henning Schikora har vært misjonær i Frankrike i mange år.

Lederen for 24/7 bønneinitiativet i Europa, Ian Nicholson, holdt seminar om "Moderne klosterbevegelser og 24/7 historien i Europa", Gunter Krallmann underviste om "Lærdom fra tidligere vekkelser". I den siste seminarbolken kunne man være med på semiarer med Magritt Brustad som fortalte om bønn for Tromsø, Asbjørn Simonnes hadde seminar om "Bønn og den femfoldige tjenesten ut fra Ef 4,11", mens to søtre fra De evangeliske Mariasøstre i Darmstadt, søster Mirofora og søster Laetitia hadde seminar om "Jesu bruds betydning".

Et team fra Nrdi School of Supernatural Ministry fra Levanger, holdt seminar om hvordan formidle helbredelse ute blant folk, og som en del av seminaret dro de ut på gatene i Hamar.

Mitt seminar handlet om "Kontemplativ bønn", og var også en liten introduksjon til Jesusbønnen. Responsen på seminaret var veldig god.

Dessverre får ikke May Sissel og jeg anledning til å delta på kveldens møte, hvor Håvard Sand taler om "Forløpertjenesten" og heller ikke søndagens formiddagsmøte hvor Magritt Brustad taler. Det blir også sikkert veldig bra.

Ingen kommentarer: