tirsdag, oktober 18, 2011

Billy Grahams siste bok: "Nesten hjemme" er ute på markedet

I dag lanseres Billy Graham's nyeste bok: "Nearing Home". Boken er i ferd med å bli oversatt til norsk, og vil utkomme på Hermon forlag senere i år.

I et utdrag fra boken som presenteres på nettet forteller Graham om sin lidenskap for Baseball, hvordan Gud ledet ham inn i evangeliets tjeneste og hvordan vi alle trenger å forberede oss for evigheten.

"Når jeg ser tilbake, så kan jeg se hvordan Guds hånd har ledet meg. Jeg føler Hans Ånd er med meg i dag, og det som trøster meg mest er vissheten om at Han ikke vil svikte meg på det siste veistykket hjem. Hvis ikke det gir meg en følelse av håp, så vil intet annet gjøre det," skriver Billy Graham.

Og det er tydelig at evangelistkallet er like sterkt i hans alderdom med svekket helse. Hør bare:

"Jeg undrer på dette: Hvilket hjem forbereder du deg på? Enkelte mennesker bruker hele livet på å realisere den selve drømmehuset som de kan glede seg over i sin alderdom. Noen bytter bankkontoen med et hjem nær aldershjemmet. Andre tilbringer sine siste dager på et pleiehjem. For de av dere som ikke kjenner Ham, er det å velge ditt evige hjem den viktigste avgjørelsen du kan ta. For den kristne er den siste mila hjem et vitnesbyrd om Guds trofasthet, for Han sa: jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere." (Joh 14,2)

Det er fantastisk flott at Billy Graham i så høy alder har vært i stand til å skrive denne boken, som i følge forlaget blir hans mest personlige.

Ingen kommentarer: