tirsdag, oktober 09, 2012

12 årig bønnemaraton i Paraguay begynner å gi resultater

I 12 år har et bønnemaraton bragt kristne sammen i Paraguay. Nå ser man tegn på en gjennomgripende vekkelse i dette landet i Sør-Amerika.

På 85 steder rundt om i landet har tusenvis av mennesker bedt i 24 timer. Hver søndag klokka seks om morgenen har en liten gruppe djerve bedere, sommer som vinter - og det kan være kaldt i Paraguay - kommet sammen oppe på høydedraget Lambàre, som omkranser hovedstaden Asunción. Denne bønnegruppen har holdt på i to år. De har bedt om vekkelse, at hovedstaden skal rystes av Guds kraft.

Og bederne kommer fra alle evangelikale kirkesamfunn. Flere av de som ber forteller om undere som har skjedd, hvor folk er kommet til tro ved at de er blitt helbredet for sine sykdommer.

Aug. 15, deltok presidenten i Paraguay, Federico Franco på et av disse bønnemøtene, sammen med flere representanter for landets regjering. Det har aldri skjedd før at noen president i Paraguay's historie har deltatt på et møte arrangert av evangelikale kristne.

Selv om det ikke finnes noen nøyaktig statestikk over evangelikale kristne i Paraguay, rapporterer de fleste kirkene om en årlig vekst på 10-15 prosent, med tusenvis av døpte over alt i landet.

Ingen kommentarer: